«Έχει φύγει 35 χρόνια αλλά είναι κάθε μέρα κοντά μου»: Συγκινεί ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του Στράτο Διονυσίου (video)


«Έχει φύγει 35 χρόνια αλλά είναι κάθε μέρα κοντά μου»: Συγκινεί ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του Στράτο Διονυσίου (video)


Διαφ.


Ο Στέλιος Διονυσίου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην πορεία του στη μουσική, η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα αλλά και στον πατέρα του Στράτο Διονυσίου και στην δυσκολία να κουβαλά αυτό το βαρύ όνομα.

Στέλιος Διονυσίου: «Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα»

«Υπήρχαν βράδια που γυρνούσα σπίτι και έκλαιγα λόγω των άσχημων συνεργασιών», παραδέχτηκε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου. Ο πατέρας μου ήταν επαγγελματίας, τα ήθελε όλα στην τρίχα. Από τον πατέρα μου κρατώ τις κλασικές πατρικές συμβουλές. Πάντα όταν μιλάω για εκείνον συγκινούμαι, έχει φύγει 35 χρονιά από την ζωή, αλλά τον έχουμε καθημερινά κοντά μας», ανέφερε για τον πατέρα του, Στράτο Διονυσίου.

«Το επίθετό μου με βοήθησε στην αρχή, ο κόσμος είχε περιέργεια να δει ποιος είναι ο νέος Διονυσίου που βγαίνει αλλά όσο πέρναγαν τα χρόνια ο κόσμος έχει κάποιες απαιτήσεις από κάποιον που έχει το όνομα Διονυσίου. Μακάρι να κάνω τη μισή καριέρα απ’ ότι έκανε ο πατέρας μου. Ήταν αξεπέραστος, ο μεγαλύτερος τραγουδιστής της Ελλάδας», πρόσθεσε ο Στέλιος Διονυσίου για τον πατέρα του.

Συγκινεί το τελευταίο λεβέντικο ζεϊμπέκικο του Στράτου Διονυσίου

Ο Στράτος Διονυσίου αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Γενιές και γενιές μεγάλωσαν με τα τραγούδια ενώ είναι το πρότυπο πολλών νέων λαϊκών τραγουδιστών.

Ο Στράτος Διονυσίου έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές όλων. Το ταλέντο του, η φωνή του και τα τραγούδια του έχουν μείνει χαραγμένα στις καρδιές όλων των Ελλήνων, όλων των ηλικιών. Σ’ ένα σπάνιο βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον Στράτο Διονυσίου να χορεύει ένα συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο.

Στράτος Διονύσιου: Το σπάνιο στιγμιότυπο


Πηγή