Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πλακώθηκαν μέσα στη μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (video)


Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Πλακώθηκαν μέσα στη μέση του δρόμου – Τους τραβούσαν για να τους χωρίσουν (video)


Διαφ.


Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί της Τετάρτης 24/4 στην συμπρωτεύουσα.

Άνδρες οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Πέλλα: 15χρονος έσβησε τσιγάρο σε μάγουλο 14χρονου – Χειροπέδες και στους γονείς του δράστη

Χάος επικράτησε, καθώς δύο οδηγοί σταμάτησαν τα οχήματά τους και άρχισαν να πλακώνονται.

Σύμφωνα με το statusfm, το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 9πμ σε κεντρικό δρόμο στο Ρετζίκι, όταν οι δύο οδηγοί άρχισαν τον καβγά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Στο βίντεο που κατέγραψε οδηγός, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, σταματώντας την κυκλοφορία, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να λήξει το συμβάν.

«Γ@@ώ τη μάνα σου π@@@τη»: Αποπομπή 15 ημερών για τον Φλώρο από τις εργασίες της Βουλής – Πώς έγινε το βίαιο περιστατικό

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής στην βίαιη επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου, στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ανακοινώνοντας στην Ολομέλεια ότι αποπέμπεται για 15 μέρες από τις εργασίες της Βουλής.

Ο Κ. Τασούλας είπε ότι αυτή η ποινή είναι «χάδι», αλλά το δικαιολόγησε αφού όπως είπε «αυτό προβλέπει ο κανονισμός».

Ο Πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών θα παραπεμφθεί επίσης στην Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ θα ζητηθεί και η άρση ασυλίας του για να αντιμετωπίσει τις ποινικές συνέπειες της πράξης του.

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλεια για την άρση ασυλίας του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, με αφορμή μήνυση που είχε καταθέσει ο πατέρας του Κ. Φλώρου, για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με τη μήνυση ένας λογαριασμός στο twitter έβριζε τον πατέρα Φλώρο και σύμφωνα με τον ίδιο διαχειριστής ήταν ο Κ. Βελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια, λοιπόν, της ψηφοφορίας και τη στιγμή που οι δύο βουλευτές βρίσκονταν στην Ολομέλεια, ξεκίνησε ένα φραστικό επεισόδιο. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες ο κ. Γραμμένος φέρεται να είπε προς τον κ. Φλώρο που ζητούσε τον λόγο να μιλήσει «βούλωσέ του εσύ σκουπίδι», με τον κ. Γραμμένο να συνεχίζει – σύμφωνα με το κ. Φλώρο – και να του λέει «γα@@ τη μάνα σου. Θα σε πάω μέσα με βραχιολάκι»!
Εκείνη την στιγμή ο κ. Φλώρος φέρεται να φωνάζει «τι είπε;» και οι δύο άνδρες βγαίνουν από την Ολομέλεια.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής ισχυρίζεται ότι ο κ. Γραμμένος συνέχισε τις ύβρεις λέγοντας: «Εσένα τη μανούλα σου θα τη…. Και θα σε παώ και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ@@»!

Τον έπιασε από τον λαιμό και τον γρονθοκόπησε

Ο κ. Φλώρος εκείνη την στιγμή τον πιάνει από τον λαιμό και σύμφωνα με τους μάρτυρες φωνάζοντας και βρίζοντας τον γρονθοκόπησε.

Ο κ. Γραμμένος έπεσε κάτω και η φρουρά πήγε αγκαζέ τον κ. Φλώρο τον οποίο απομάκρυνε μέσω του εντευκτηρίου, ο οποίος συνέχιζε να βρίζει τον κ. Γραμμένο!

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στη συνέχεια εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.


Πηγή