Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα, ποια γιορτή, ποια ζωή;»


Θεσσαλονίκη: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο – «Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα, ποια γιορτή, ποια ζωή;»


Διαφ.


«Τσακίζει» κόκκαλα η ανάρτηση της μητέρας της 21χρονης Εμμανουέλας Καρυωτάκη που σκοτώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν όχημα την παρέσυρε, την τραυμάτισε θανάσιμα και την παράτησε αιμόφυρτη στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας. Το αποτρόπαιο τροχαίο συνέβη τον Νοέμβριο του 2022.

Δείτε επίσης: «Ένα πολύ δύσκολο κεφάλαιο έκλεισε. Οι γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους και…» – Συγκινούν οι γονείς της Έμμας μετά την καταδίκη του 27χρονου που σκότωσε το παιδί τους (Video)

Δώρο ζωής από την οικογένεια της νεαρής Χανιώτισσας

 Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 21χρονης Έμμας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η Έμμα δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της. Η οικογένειά της αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της και να χαρίσει ζωή.

Η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας της

Με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για το παιδί της, η Κέλλυ Καμπάκη κοινοποίησε ένα βίντεο με την Έμμα. Στην ανάρτησή της έγραψε: «2ο Πάσχα χωρίς εσένα .. ποιό Πάσχα , ποιά Ανάσταση, ποιά γιορτή , ποιά χαρά, ΠΟΙΑ ΖΩΗ;; Μου λείπεις όσο δεν φαντάζεσαι .. Σ αγαπώ όσο οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν».


Πηγή