Τραγωδία στην Πάτρα: 48χρονη γνωστή διαφημίστρια η γυναίκα που έκανε βουτιά θανάτου με το αμάξι της στο λιμάνι


Τραγωδία στην Πάτρα: 48χρονη γνωστή διαφημίστρια η γυναίκα που έκανε βουτιά θανάτου με το αμάξι της στο λιμάνι


Διαφ.


Τη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας ο θάνατος της 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της στον Μόλο του Αγίου Νικολάου, λίγο πριν από τις 3 το μεσημέρι, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα (5/5).

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις πρόκειται για αυτοκτονία ενώ όπως μεταδίδει το tempo24, η γυναίκα ήταν γνωστή στον χώρο της διαφήμισης και των ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Αγία Παρασκευή: «Πήγε εκκλησία και μετά στον παράδεισο» – Ο αδελφός της 77χρονης έμαθε από τη τηλεόραση ότι κάηκε στο διάμερισμά της (video)

Όπως αναφέρει το tempo24, η γυναίκα έφτασε με το όχημα της (το οποίο έχει πατρινές πινακίδες) μέχρι την κεντρική προβλήτα, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε στη θάλασσα.

Άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος, με δύτη και ΕΚΑΒ να βρίσκονται στο σημείο. Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο βγήκε στην επιφάνεια ενώ η οδηγός ήταν δυστυχώς νεκρή.

Έρευνες από το Λιμενικό

Η σορός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και αναμένεται να ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Το Λιμενικό έχει ξεκινήσει έρευνες για να διακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε το αυτοκίνητο στη θάλασσα.


Πηγή