Το χειρότερο σενάριο από την Χριστίνα Σούζη: Δυστυχώς επιβεβαίωσε αυτό που φοβόμασταν μετά την αφρικανική σκόνη


Το χειρότερο σενάριο από την Χριστίνα Σούζη: Δυστυχώς επιβεβαίωσε αυτό που φοβόμασταν μετά την αφρικανική σκόνη


Διαφ.


Η Χριστίνα Σούζη δείχνει να επιβεβαιώνει ένα σενάριο, που εμείς δε θέλαμε να δούμε να γίνεται πράξη, με τη μετεωρολόγο του ΣΚΑΪ να μην φέρνει το καλύτερο νέο τη στιγμή που η χώρα μαστίζεται από την αφρικανική σκόνη.

Η ίδια επεσήμανε, ότι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες στα βορειοδυτικά, με τους ανέμους στα 7 μποφόρ και τη θερμοκρασία στους 24 βαθμούς, κάτι που ευνοεί το να… καθίσει η σκόνη στην χώρα μας, με μια μικρή πτώση της θερμοκρασίας απλώς να παρατηρείται την Πέμπτη (25/4), τη στιγμή που ο Γιάννης Καλλιάνος επισημαίνει τον κίνδυνο για μερικές περιοχές.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:

Μερακλής Καλαματιανός το τερμάτισε: Κυκλοφορούσε με κελεμπία λόγω της αφρικανικής σκόνης! (video)

Με την αφρικανική σκόνη να σκεπάζει τα πάντα, ξεχώρισαν άτομα που προσαρμόστηκαν αμέσως στην κατάσταση, με έναν 14χρονο από την Καλαμάτα να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Πρωτότυπες και εξωπραγματικές σκηνές ξεδιπλώνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η Καλαμάτα, που βρίσκεται κυριολεκτικά υπό την ασφυκτική πίεση της αφρικανικής σκόνης. Ένα πορτοκαλί νέφος έχει καλύψει τα πάντα, μεταμορφώνοντας το περιβάλλον σε ένα τοπίο που θυμίζει περισσότερο έρημο ή κάποιο τοπίο της Μέσης Ανατολής, παρά τη γνωστή εικόνα της Ελλάδας.

Έτσι δεν έλειψαν και αυτοί που μπήκαν άμεσα στο κλίμα και θέλησαν να γίνουν viral με έναν 14χρονο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Ο 14χρονος, βλέποντας το σκηνικό να θυμίζει… έρημο, φόρεσε μια κελεμπία και βγήκε στους δρόμους της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να γίνει viral και τους περαστικούς να τον κοιτάζουν με περιέργεια.

Ασφαλώς, αυτή η ενδυμασία δεν έκλεψε μόνο τις εντυπώσεις και θύμιζε κάτι από εμίρη, αλλά επίσης προσέφερε στον μικρό προστασία από τις κλιματικές συνθήκες.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή