Survivor 2024 spoiler 06/05: Ε μην κάτσει και βαρύ το αρνί! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία


Survivor 2024 spoiler 06/05: Ε μην κάτσει και βαρύ το αρνί! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 06/05: Το Survivor συνεχίζεται κανονικά… και τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, με τους παίκτες να δίνουν τη δική τους μεγάλη «μάχη», προκειμένου να φτάσουν έως το τέλος της διαδρομής και να είναι εκείνοι, που θα παραστούν στο Άλσος Βεΐκου για τον ημιτελικό και τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης μπροστά στο ζωντανό και το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτό φαίνεται, ότι μάλλον δε θα αργήσει και πάρα πολύ να συμβεί. Οι διαρκείς αποχωρήσεις παικτών έχουν θέσει τον προβληματισμό στην παραγωγή για το πόσο ακόμη μπορεί να κρατήσει το παιχνίδι, καθώς είναι βέβαιο, ότι είχε σκοπό να φτάσει τον προγραμματισμό του μέχρι τον Ιούλιο, όμως οφείλει να σκεφτεί και το ενδεχόμενο να λήξει νωρίτερα το Survivor, μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, και δη μετά τον τραυματισμό της Αναστασίας Τσέρου.

Οι παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι, πάντως, πολλοί μπορεί να μην είναι, για να λέμε την αλήθεια, αλλά περνούν αρκετά καλά, με την νικήτρια κόκκινη ομάδα ειδικά να έχει την τιμητική της στο πιο πρόσφατο επεισόδιο, απολαμβάνοντας ένα εξαιρετικό πασχαλινό ντέρμπι, αφού άλλωστε η παραγωγή πάντοτε τους φέρνει στο πνεύμα των ημερών, με την Κατερίνα Δαλάκα ειδικά να αποδεικνύεται… μερακλού, σέρνοντας τον χορό.

Survivor 2024 spoiler 06/05: Η ομάδα που παίρνει τη δεύτερη ασυλία

Μια νέα ημέρα, όμως, ξημερώνει και μένει να φανεί, αν το… αρνί έκατσε βαρύ για την κόκκινη ομάδα, ή θα καταφέρει να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί έναντι της μπλε, η οποία «φυλλορροεί» κανονικά με αρκετούς παίκτες να μην μπορούν να αγωνιστούν και τις επιλογές να λιγοστεύουν. Μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα έχει αντανάκλαση στο δεύτερο έπαθλο ασυλίας.

Ποια ομάδα, τελικά, θα πάρει αυτό το έπαθλο; Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, οι Κόκκινοι έχουν φυσικά το προβάδισμα λόγω περισσότερων επιλογών, με την μπλε ομάδα όμως να υπολογίζει στην ποιότητα των λύσεών της, ώστε να κάνει τη διαφορά και να «κλέψει» το αποτέλεσμα στο στίβο μάχης.


Πηγή