Ανατριχιαστικό ατύχημα στην Φθιώτιδα: Πόρτα έπεσε από σχολείο και καταπλάκωσε 6χρονο!


Ανατριχιαστικό ατύχημα στην Φθιώτιδα: Πόρτα έπεσε από σχολείο και καταπλάκωσε 6χρονο!


Διαφ.


Ένα ανατριχιαστικό ατύχημα έλαβε τόπο στην Φθιώτιδα και, συγκεκριμένα, στον Άγιο Στέφανο Δομοκού ανήμερα του Πάσχα (6/5) το βράδυ, με μια σιδερένια πόρτα σχολείου να πέφτει και να καταπλακώνει νήπιο.

Ειδικότερα, όπως κατέγραψε το LamiaReport.gr, το ατύχημα συνέβη περίπου στις 8 το βράδυ, όταν το 6χρονο παιδί που έπαιζε με το πατίνι του, πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα.

Η μεγάλη πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το παιδί στην πλάτη, ενώ πλάκωσε το πατίνι, ενώ στο σημείο έμεινε και το μπουφάν του, με ένα άλλο περιστατικό να έχει θέσει πρόσφατα σε συναγερμό την περιοχή.

Σάλος στην Σπερχειάδα: Άγνωστοι ύψωσαν την σημαία της Χούντας (video)

Σήμερα 21 Απριλίου είναι μία μαύρη ημέρα για την Ελλάδα, διότι πριν 57 χρόνια επιβλήθηκε η ξενοκίνητη Χούντα, η οποία έφερε πολύ αίμα, βασανιστήρια,αμαυρώντας τους θεσμούς της Δημοκρατίας.

Σοβαρή πρόκληση κατά των θεσμών της δημοκρατικής Πολιτείας σημειώθηκε στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας, με αγνώστους που σήκωσαν τη σημαία της Χούντας στον τοπικό αγροτικό συνεταιρισμό.

Και μάλιστα διάλεξαν τη χθεσινή μέρα, μια ημέρα πριν τη θλιβερή επέτειο του πραξικοπήματος των συνταγματαρχών το 1967.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις αποθήκες του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας. Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο υπεύθυνος της αποθήκης κατέβασε τη σημαία της Χούντας και ύψωσε εκ νέου την ελληνική.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Μακρακώμης, Πάνο Κοντογιώργο, το περιστατικό έγινε αντιληπτό το μεσημέρι του Σαββάτου, 20 Απριλίου και είναι η πρώτη φορά που στην περιοχή συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία, με εντολή εισαγγελέα και αναζητούνται ο δράστης ή οι δράστες.


Πηγή