«Κούφανε» άπαντες ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είχα τον φόβο της παντόφλας…»


«Κούφανε» άπαντες ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είχα τον φόβο της παντόφλας…»


Διαφ.


Τον Πέτρο Πολυχρονίδη συνάντησε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα». Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει και την οικογένειά του.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για την 11η σεζόν του Τροχού της Τύχης. Δεν παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Όσοι γονείς έχουν παιδιά στην εφηβεία, περνάμε όλοι το ίδιο. Ως έφηβος είχα τον φόβο της παντόφλας».

Ο γρίφος του πήρε 3 δευτερόλεπτα, ψαχνόταν ο Πολυχρονίδης: Παίκτης φαινόμενο στον Τροχό της Τύχης έκανε το αδιανόητο και τίναξε τη μπάνκα

Σε μια ακόμη εκπομπή του “Τροχού της Τύχης” που μεταδίδεται από το Star, ένας παίκτης κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό και τον παρουσιαστή Πέτρο Πολυχρονίδη με την ταχύτητα και την ευστοχία του. Η συγκεκριμένη νύχτα, ο παίκτης έπρεπε να επιλύσει έναν γρίφο στην κατηγορία “λέξεις που πάνε πακέτο”.

Ο γρίφος αποκάλυπτε τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ και Α σταδιακά, ενώ ο παίκτης, σε μια στρατηγική κίνηση, επέλεξε επιπλέον τα γράμματα Ν, Κ, Ρ και Μ, και ως φωνήεν το Ι. Η ένταση αυξανόταν καθώς οι διαγωνιζόμενοι και το κοινό περίμεναν με αγωνία την τοποθέτηση των γραμμάτων στο πανί.

Διαβάστε επίσης: Τροχός της Τύχης: Απελπίστηκε και ο Πέτρος Πολυχρονίδης – Παρότι είχε σχεδόν εμφανιστεί η δεύτερη λέξη δεν έλυσε τον γρίφο

Τροχός της Τύχης: Γρίφος λύθηκε σε ρεκόρ χρόνου

Ωστόσο, πριν καν ο Πολυχρονίδης προλάβει να οδηγήσει τον παίκτη περαιτέρω με συμβουλές ή υποδείξεις, ο διαγωνιζόμενος απάντησε άμεσα με τη λύση του γρίφου: «ψάρια, δίχτυα». Η απάντηση ήρθε μέσα σε μόλις τρία δευτερόλεπτα από την αποκάλυψη του τελευταίου γράμματος, αφήνοντας τον παρουσιαστή και το κοινό με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη.

Η εν λόγω στιγμή έχει ήδη γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα, με τους τηλεθεατές να συζητούν την εκπληκτική διαύγεια και ταχύτητα που έδειξε ο παίκτης, κάνοντας την εκπομπή του “Τροχού της Τύχης” να ξεχωρίσει για ακόμη μία φορά ως ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:


Πηγή