Survivor 2024: Ευθεία πρόκληση Αλέξη Παππά σε Τζέιμς μετά την αποχώρηση – «Σε περιμένω για την τελική μας αναμέτρηση…»


Survivor 2024: Ευθεία πρόκληση Αλέξη Παππά σε Τζέιμς μετά την αποχώρηση – «Σε περιμένω για την τελική μας αναμέτρηση…»


Διαφ.


Survivor 2024: Ο Αλέξης Παππάς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor για προσωπικούς λόγους τους, προκαλώντας σοκ στους συμπαίκτες του.

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο ηθοποιός επέστρεψε στα social media, κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση.

«Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά και δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία.

Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γι αυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου.

Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου.

ΥΓ: Φίλε @jamie.kaf, το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ’ ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει!» έγραψε ο Αλέξης Παππάς.

Survivor 2024 spoiler 22/04: Ποιο οικογενειακό πρόβλημα; Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς!

Survivor 2024 spoiler 22/04: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Αλέξης Παππάς, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τον λόγο της αποχώρησής του. Μπορεί και όχι…

Τι θέλουμε να πούμε; Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (21/04) αποκάλυψε στους παίκτες πως ο Αλέξης Παππάς αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους. Όλοι παθαίνουν σοκ ασχέτως αν και στο προηγούμενο επεισόδιο έλειπε (δείτε εδώ)! Τουλάχιστον τραγικό… Συνεχίζουμε όμως.

«Πριν προχωρήσουμε, έχω να σας κάνω μια σημαντική ανακοίνωση η οποία επηρεάζει και τις δυο ομάδες. Κυρίως όμως την κόκκινη ομάδα. Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε άλλη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς.

Ο παίκτης, λοιπόν, ο οποίος δεν είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός, με τους παίκτες του Survivor να αιφνιδιάζονται στο άκουσμα της ανακοίνωσής του. Μάλιστα. Πάμε παρακάτω. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος αποχώρησης του Αλέξη Παππά όμως;

Survivor 2024 spoiler 22/04: Γι’ αυτό αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς!

Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος; Πιστεύετε στις συμπτώσεις; Οχι; Δεν έχετε κι άδικο. Όλως τυχαίως μόλις έφυγε ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε και ο Αλέξης Παππάς. Καθόλου τυχαίο. Το Athensmagazine.gr λοιπόν σας έχει την αποκάλυψη.

Είναι γνωστό εδώ και μήνες πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί πόνταρε πολλά στη κόντρα του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή από την προηγούμενη συνύπαρξή του στο Survivor. Έτσι είχαν συμφωνήσει να μείνουν μέσα ίσο χρονικό διάστημα. Μπορεί ο Τζέιμς να μπήκε πιο μετά στο παιχνίδι, αλλά ήταν για λόγους υγείας, οπότε η συμφωνία δεν άλλαξε.

Μόλις ο Αλέξης Παππάς έμαθε για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή αποκάλυψε στην παραγωγή πως θα φύγει κι αυτός, αφού τώρα μπορούσε να το κάνει χωρίς κυρώσεις. Φυσικά αν ήθελε μπορούσε να παραμείνει αλλά είχε μια ευκαιρία στα χέρια του που δεν την άφησε να περάσει. Άλλωστε γνώριζε και ο ίδιος ότι αγωνιστικά δεν θα μπορούσε να φτάσει και πολύ μακριά. Έτσι πήρε την απόφαση να σφαγγίσει την συμφωνία που είχε με την παραγωγή. Κι έτσι κι έγινε…


Πηγή