Κατερίνη: Σοκ με την τρελή… πορεία ενός βαν – «Καρφώθηκε» σε τζαμαρία καταστήματος


Κατερίνη: Σοκ με την τρελή… πορεία ενός βαν – «Καρφώθηκε» σε τζαμαρία καταστήματος


Διαφ.


Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Κατερίνη, από την… τρελή πορεία ενός βαν που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος άνδρας, καθώς έχασε τον έλεγχο στον κυκλικό κόμβο της διασταύρωσης Κασσάνδρου με Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του odelalis.gr, το όχημα καθώς έμπαινε στον κυκλικό κόμβο έστριψε απότομα και έπεσε στο γωνιακό κατάστημα εστίασης.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Συγκρούστηκαν στρατιωτικό λεωφορείο, απορριματοφόρο και ΙΧ με αποτέλεσμα έναν τραυματία!

Έπειτα, συνεχίζοντάς την τρομακτική του πορεία, καρφώθηκε στη τζαμαρία του απέναντι καταστήματος, το οποίο ευτυχώς ήταν κλειστό.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής περιέγραψαν την κατάσταση ως σοκαριστική, με πολλούς να μην πιστεύουν την ευτυχή έκβαση του περιστατικού. Από θαύμα, κανένας πεζός δεν τραυματίστηκε.

Αμέσως μετά το συμβάν, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον ηλικιωμένο οδηγό στο νοσοκομείο της Κατερίνης για προληπτικούς λόγους.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Κατερίνη
Τρελή πορεία βαν

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε 6χρονο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του typosthes.gr, ένα παιδί 6 ετών παρασύρθηκε από διερχόμενο ηλεκτρικό πατίνι στη Λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.

Παράλληλα, λίγο αργότερα σημειώθηκε και άλλο ατύχημα που αφορούσε ηλεκτρικό πατίνι.

Ειδικότερα σταθμός ΕΚΑΒ παρέλαβε έναν άνδρα 43 ετών από την οδό Αναγεννήσεως ο οποίος φέρεται να προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων κατά τη διάρκεια περισυλλογής απορριμμάτων.

Και αυτός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”.

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτύπησε και παρέσυρε ποδηλάτη – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος (video)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθές το βράδυ της Τετάρτης (17/4) στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε νεαρό ποδηλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα στρίβοντας από την οδό Αλ. Παπαναστασίου στην οδό Γ. Αγγέλου, χτύπησε το ποδήλατο που διέσχισε το δρόμο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 17χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Προανάκριση για το περιστατικό διεξάγει η Τροχαία Θεσσαλονίκης.


Πηγή