«Άστραψε» ο Γιάννης Καλλιάνος για τους προφήτες μετεωρολόγους: «300 ώρες πριν την Ανάσταση…»


«Άστραψε» ο Γιάννης Καλλιάνος για τους προφήτες μετεωρολόγους: «300 ώρες πριν την Ανάσταση…»


Διαφ.


Ο γνωστος μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στην τηλεόραση του Mega άφησε αιχμές εναντίον συναδέλφων του οι οποίοι προβαίνουν σε προγνώσεις οι οποίες κατά τον ίδιο, υπερβαίνουν τα όρια της μετεωρολογικής επιστήμης.

«Ο μετεωρολόγος μπορεί να προβλέψει τον καιρό το πολύ 6-7 ημέρες πριν. Αυτοί που μας λένε από τώρα τι καιρό θα κάνει το Πάσχα να έρθουν να μας πουν και εμάς πως να το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Δείτε επίσης: Σκηνικό Σαχάρας: Απόκοσμες εικόνες στην Καλαμάτα – Αποπνικτική ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Νωρίτερα είχε κάνει και μία ακόμη ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας ακόμη περισσότερες αιχμές για τα όσα λέγονται από συναδέλφους τους τις τελευταίες μέρες.

Δείτε όσα έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος:

«Καλημέρα σας. 12 μέρες πριν το Πάσχα σήμερα, δηλαδή περίπου 300 ώρες πριν την Ανάσταση. Δεν θα βγει σήμερα κάποιος ειδικός προγνώστης να μας ενημερώσει δημόσια για τον καιρό της Αναστάσεως ώστε διάφορες σελίδες να αρχίσουν να βγάζουν τίτλους για να ταξιδέψει η “σωστή” πληροφορία;

300 προγνωστικές ώρες πριν το Πάσχα και ακόμα σήμερα δεν έχει εμφανιστεί ένας να μας αναλύσει αν θα βρέξει η όχι κατά τη διάρκεια του ψησίματος του οβελία;

Δηλαδή πόσο πιο κοντά στο Πάσχα πρέπει να φτάσουμε για να μάθουμε τον καιρό; 300 ώρες πριν είμαστε, τόσο δύσκολο είναι; Τόσο πολύ έχει μειωθεί η δυνατότητα πρόβλεψης;»


Πηγή