Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό, τι έχει να προσφέρει;»


Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό, τι έχει να προσφέρει;»


Διαφ.


Η Βέφα Αλεξιάδου είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ και τον Φίλιππο Καμπούρη, σε μια κίνηση που προκάλεσε συζήτηση, αφού η ιστορική μαγείρισσα της ελληνικής τηλεόρασης έχει ξεπεράσει τα 90 της χρόνια.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, τονίζοντας τη λύπη του και θεωρώντας, ότι δεν έπρεπε να φύγει από το βάθρο της, ενώ πρόσθεσε πως ένας άνθρωπος, που έχει ξεπεράσει τα 80 του, δεν μπορεί να προσφέρει κάτι στην πολιτική.

Το σχόλιο του Μαμαλάκη για τη Βέφα Αλεξιάδου

«Δε μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις. Είμαι αρκετά μεγάλος και ο σοφός άνθρωπος αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Αν γυρνούσα, θα έκανα κάτι μεγάλο, αλλά η τηλεόραση υποφέρει οικονομικά.

Λυπάμαι που το έμαθα για τη Βέφα Αλεξιάδου. Την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία που βρίσκεται και με το κόμμα που είναι υποψήφια, έπρεπε να μείνει στο βάθρο της. Μπορεί να την έχουν χλευάσει αρκετά πρόσωπα, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν έχει κάτι να προσφέρει στην πολιτική ένας άνθρωπος, που έχει περάσει τα 80 του», ανέφερε ο ιστορικός σεφ, που εξέφρασε και πρόσφατα την εκτίμηση για την τηλεοπτική του… αντίπαλο.

Το μεγάλο παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου: «Η Ελένη Μενεγάκη δε με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, η Βέφα Αλεξιάδου αναφέρθηκε στην πάλαι ποτέ συνεργάτιδά της, Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας το παράπονό της.

Το παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου

Ερωτηθείσα, τι θα έκανε, αν η παρουσιάστρια του Mega την προσκαλούσε στην εκπομπή της, η μαγείρισσα υπογράμμισε «δε νομίζω να πάω στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ με κανέναν και ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ελένη αποφασίζει και με καλέσει, εντάξει. Όμως, δε θα παρακαλέσω κανέναν, εντάξει. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν».

Σχετικά με την αυτοβιογραφία της, η Βέφα Αλεξιάδου επισήμανε «όλοι περίμεναν να δουν τι θα γράψω για την Ελένη, για την Φαίη και τέτοια θέματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η γραφή. Φυσικά και δεν έγραψα για την επαγγελματική μου σχέση με την Ελένη, αλλά και με όλους όσους συνεργάστηκα. Όμως, δε μάλωσα ποτέ με κανέναν προσωπικά. Γιατί να μαλώσω, άλλωστε. Μπορεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με κάποιους ανθρώπους κάπου να με στενοχώρησαν ή να τους στενοχώρησα. Αυτά δεν μετράνε. Και οι τρεις παρουσιαστές που συνεργάστηκα με βοήθησαν».

Βέφα Αλεξιάδου


Πηγή