Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23/4)


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23/4)


Διαφ.


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη 23/4! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Με την ευκαιρία, δείτε την ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά για το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης στη χώρα μας.

«Βόμβα» από την ΕΛ.ΑΣ.: Σύλληψη για πασίγνωστο 39χρονο παρουσιαστή, εκδότη και πρώην μάνατζερ μοντέλων!

Νέοι… μπελάδες για 39χρονο πρώην μάνατζερ μοντέλων, τηλεοπτικό παρουσιαστή και νυν εκδότη εντύπου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα εκβίασης και δυσφήμιση και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Προηγουμένως είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη, για τα ίδια αδικήματα, ένας 58χρονος τηλεπαρουσιαστής μετά από καταγγελία ότι απαιτούσε χρήματα για λογαριασμό του 39χρονου (σ.σ. το όνομα του έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές).

Δείτε επίσης: Αρχηγός ΕΛ.ΑΣ.: «Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από τη δολοφονία Λυγγερίδη – 60 συλλήψεις για κακουργήματα σε Αττική, Βόλο και Γιάννενα»

Οι κατηγορίες σε βάρος του

Η πρώτη απόπειρα εκβίασης αφορά έναν 44χρονο τραγουδιστή, ο οποίος πριν από περίπου 10 ημέρες φέρεται να συναντήθηκε με τον 39χρονο και συμφώνησαν προφορικά να τον «προωθήσει» στα media έναντι αντιτίμου.

Ωστόσο, επειδή δεν του κατέβαλε την πρώτη συμφωνημένη δόση των 2.480 ευρώ, ο πρώην τηλεοπτικής παρουσιαστής και νυν εκδότης επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του κι άρχισε να τον απειλεί πως θα τον δυσφημίσει, ενώ φέρεται να απαίτησε εκβιαστικά ένα πολύ μεγαλύτερο χρηματικό ποσό.

Μάλιστα, δεν δίστασε να του στείλει και δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο «φωτογράφιζε» τον 44χρονο τραγουδιστή ως παιδεραστή – βιαστή ενός 14χρονου.

Ποιος είναι ο παρουσιαστής

Στη δεύτερη απόπειρα εκβίασης, ο 58χρονος τηλεπαρουσιαστής και συνεργάτης του 39χρονου, φέρεται να συναντήθηκε με έναν 46χρονο από τη Βέροια, προκειμένου να συζητήσουν για τη δικαστική διαμάχη που είχε ο δεύτερος με την πρώην σύζυγο του.

Ο 46χρονος φέρεται να ζήτησε βοήθεια, ωστόσο, όταν αντιλήφθηκε πως η «βοήθεια» θα ήταν κατασκευή ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων σε βάρος της πρώην συζύγου του, έκανε πίσω και δεν υπήρξε συμφωνία. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, επικοινώνησε μαζί του ο 39χρονος εκδότης και του ζήτησε το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ για να μην δημοσιεύσει ότι ο 46χρονος είναι παιδεραστής του ανήλικου γιου του.

Στη συνέχεια προχώρησε και σε δημοσίευμα που τον «φωτογράφιζε», ενώ αμφότεροι (ο 39χρονος κι ο 58χρονος) φέρονται ότι επιχείρησαν στη συνέχεια να πείσουν τον 46χρονο να δώσει 200.000 ευρώ προκειμένου να σταματήσουν τα συκοφαντικά δημοσιεύματα.

Σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν καταβληθήκαν χρήματα, ενώ η Δίωξη Εκβιαστών Θεσσαλονίκης συνέλαβε τον 58χρονο παρουσιαστή και αναζητά τον 39χρονο πρώην μάνατζερ μοντέλων και νυν εκδότη, αλλά κι ακόμη ένα άγνωστο άτομο.


Πηγή