Λίγο πριν γίνει μαμά: Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε το φύλο του μωρού


Λίγο πριν γίνει μαμά: Η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε το φύλο του μωρού


Διαφ.


Ένα εντυπωσιακό gender reveal party έκαναν η Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, Dj Stephan για να μάθουν μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς τους το φύλο του μωρού τους.

Λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς, η γνωστή τραγουδίστρια και ο ράπερ ανακάλυψαν ότι περιμένουν αγόρι! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Έλενα Τσαγκρινού, δημοσιεύοντας το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Gender reveal shower για πολύ στενούς μας συγγενείς και πολύ καλούς φίλους! Ευχαριστούμε για όλα! Όσοι πέσατε μέσα είναι Αγόρι! Και στα δικά σας!!!Με το καλό!» έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Πάγωσε» η Μπέττυ Μαγγίρα: «Χώρισα μόλις έμεινα έγκυος – Είχα αποβάλει δύο φορές…»

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love Σου Κου, το πρωί της Κυριακής 21 Απριλίου, βρέθηκε μία πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και σιγά σιγά περιμένει να το κρατήσει στην αγκαλιά της, καθώς διανύει τον όγδοο μήνα της κύησης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ωστόσο, με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε σε μία πολύ έντονη εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. Αποκάλυψε, συγκεκριμένα, πως λίγο αφού ανακάλυψε πως θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χώρισε με τον σύντροφό της.

Δείτε επίσης: «Κάρφωσε» ευθέως τον Παπανώτα η Μπέττυ Μαγγίρα: «Ό,τι θέλω θα κάνω! Τι πάει να πει μια 50αρα…»

Η τραγουδίστρια που χώρισε λίγο πριν γεννήσει το παιδί της

Ο λόγος για την Ελισάβετ Σπανού. Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως πήρε αυτή την απόφαση με τον κάποτε καλό της, διότι τα εμπόδια ήταν περισσότερα και δεν ήθελαν το παιδί τους να μεγαλώσει σε ένα αρνητικό περιβάλλον. Όμως, δεν ήταν η μόνη δήλωση της τραγουδίστριας που σόκαρε. Αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε μείνει άλλες δύο φορές έγκυος και απέβαλε και τις δύο.

Η παρουσιάστρια την παρακολουθούσε συγκλονισμένη, ωστόσο εκείνη ανέφερε πως αισθάνεται πολύ καλά πλέον με τη συνθήκη αυτή και ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το μωρό της. Μάλιστα, επισήμανε πως δεν φοβάται καθόλου να γεννήσει.


Πηγή