Νίκος Παπάς: «Θέλω να παλέψω για μια Ελλάδα, μία Ευρώπη της αλληλεγγύης ρε γ@@@το»


Νίκος Παπάς: «Θέλω να παλέψω για μια Ελλάδα, μία Ευρώπη της αλληλεγγύης ρε γ@@@το»


Διαφ.


Ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς παρουσιάστηκε και επίσημα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές 2024.

«Είμαι πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, μιας και είναι ο Αλέξης εδώ θα πω τον Παναθηναϊκό που έπαιξα 10 χρόνια. Εκπλήρωσα τα όνειρά μου στον αθλητισμό και μπαίνω στον στίβο της πολιτικής», είπε.

«Θέλω να παλέψω για μια Ελλάδα, μία Ευρώπη της αλληλεγγύης ρε γ…», ανέφερε ο μπασκετμπολίστας.

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να με κάνει δήμαρχο της Αθήνας. Στη συνέχεια είμαι στον Στέφανο έναν άνθρωπο που θέλει να τα αλλάξει όλα. Πιστεύω σε αυτόν», συνέχισε.

«Θα δώσω τον αγώνα τον ιδεών μου με αξιοπρέπεια» κατέληξε ο Νίκος Παππάς.

Νίκος Παπάς: «Θέλω να παλέψω για μια Ελλάδα, μία Ευρώπη της αλληλεγγύης ρε γ@@@το»
(EUROKINISSI)

Το βιογραφικό του Νίκου Παππά

Ο Νίκος Παππάς γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου του 1990 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Αιδηψό. Ξεκίνησε το μπάσκετ στα 13 του από το Σύλλα Αιδηψού, μεταπήδησε στον Πανελλήνιο όπου και συνέχισε το σχολείο στα Σεπόλια.

Έχει διακριθεί τόσο σε εθνικό επίπεδο, φορώντας το εθνόσημο, όσο και σε συλλογικό κατακτώντας πολλά μετάλλια σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Από το 2023 συνεχίζει να φοιτά στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος εθελοντικών δράσεων, εστιάζοντας σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης ενώ ασχολείται ενεργά με τον τομέα του αθλητισμού.

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Γεια σου Αλέξη, τί γίνεται;» – Η επική έναρξη της ομιλίας του (video)

Χειραψία αντάλλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Αλέξη Τσίπρα στην αίθουσα όπου έγινε η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε πίσω από τη σκηνή στην αίθουσα του Ελληνικού Κόσμου, όπου έγινε η παρουσίαση, και κατέβηκε δίπλα στις πρώτες θέσεις, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον αγκάλιασε και φίλησε.

Η χειραψία Κασσελάκη-Τσίπρα

Σε βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο Στέφανος Κασσελάκης μπαίνει στον χώρο και κατεβαίνει στις πρώτες θέσεις, για να κάτσει δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, στον οποίον είπε «Γεια σου Αλέξη, τι γίνεται;» πριν οι παρευρισκόμενοι ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Γεια σου Αλέξη, τί γίνεται;» - Η επική έναρξη της ομιλίας του (video)

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης αντάλλαξε χειραψία με τον Αλέξη Τσίπρα και τον φίλησε, πριν καθίσει δίπλα του στη θέση, όπου συνέχισαν να μιλούν μεταξύ τους.


Πηγή