Μια προσευχή για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτή η διάγνωση θα δείξει…»


Μια προσευχή για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Αυτή η διάγνωση θα δείξει…»


Διαφ.


Αχτίδα ελπίδας: Στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας με την αγωνία να παρατείνεται.

Το νέο εγκεφαλογράφημα και η διάγνωση για τον Δημήτρη Κόκοτα

Πριν δυο ημέρες έγινε νέο εγκεφαλογράφημα με τους θεράποντες ιατρούς να κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το Πρωινό: «Χθες έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε επίσης: Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί τα δυσάρεστα για τον Δημήτρη Κόκοτα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα…»

Σταδιακά οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του». «Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του», είπε ο συνεργάτης της εκπομπής.

Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη οι γιατροί έχουν προχωρήσει σε τραχειοστομία μέχρι να ξυπνήσει. «Σταθερός είναι. Αυτό μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δεν θέλει να λέμε πολλά πράγματα» είπε η Ματίνα Παγώνη. Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί σε δύο αξονικές εγκεφάλου και τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ενθαρρυντικά. «Σταδιακά, σιγά-σιγά επειδή είναι άρρωστος της μονάδας, θέλουνε τον χρόνο τους».

Η Έλλη Κόκοτα, αδελφή του τραγουδιστή, δείχνει να είναι αισιόδοξη για την πορεία των εξελίξεων στην υγεία του: «Πάει κάθε μέρα και καλύτερα. Και εμείς περιμένουμε, όπως περιμένετε και εσείς, έχουμε ενημέρωση μόνο από τους γιατρούς. Είναι καλύτερα, κάθε μέρα πάει και καλύτερα. Εμείς περιμένουμε, κάθε μέρα, ώρα-ώρα, μέρα-μέρα. Ο Δημήτρης ήταν υγιέστατος, δεν είχε κανένα θέμα και θα είναι καλά».


Πηγή