«Άλαλοι» στο πλατό με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτά τα έχει ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη…»


«Άλαλοι» στο πλατό με την Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτά τα έχει ξεκινήσει η Ελένη Μενεγάκη…»


Διαφ.


Με έναν ξεχωριστό τρόπο επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς στην έναρξη του T-Live την περίμενε μια μεγάλη ανθοδέσμη.

Σε μία σπάνια κίνηση για εκείνη, η παρουσιάστρια αφιέρωσε λίγο χρόνο για τον εαυτό της, για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της γι’ αυτήν την έκπληξη, αλλά άφησε και μία ευχή για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA, με νόημα.

«Αυτά στην τηλεόραση τα ξεκίνησε η αγαπημένη μας Ελένη Μενεγάκη, να είναι Κωνσταντίνου και Ελένης και να στήνεται μια ολόκληρη εκπομπή γύρω από την Ελένη», ανέφερε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου με την αναφορά στην παρουσιάστρια του MEGA να είναι ξεκάθαρη.

Η ατάκα της Τατιάνας Στεφανίδου για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη

«Την αγαπάμε πάρα πολύ, είναι και το θέμα της ημέρας. Έχει δηλώσει στους συνεργάτες της ότι θα σταματήσει την εκπομπή της. Της ευχόμαστε ό,τι και να κάνει στο μέλλον, στο επόμενό της βήμα να πάει πολύ καλά και να είναι όλο καλά στην προσωπική κι επαγγελματική της ζωή», δήλωσε αμέσως μετά η Τατιάνα Στεφανίδου, στέλνοντας τις ευχές για το τηλεοπτικό μέλλον της συναδέλφου της.

Και η Μιμή Ντενίση στο πλευρό της Ελένης

Πριν από λίγη ώρα και η Μιμή Ντενίση άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας τη στήριξή της στην παρουσιάστρια από κοντά. Η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτιδα πήγε καλεσμένη στην «Ελένη» και της είπε: «Είναι μερικοί καλεσμένοι της Ελένης που είναι στάνταρ ανάμεσά τους έχω τη χαρά να είμαι και εγώ… ο Τσιμιτσέλης, εγώ και ο Χρηστάκης ο Χατζηπαναγιώτης, εμείς ακολουθούμε την Ελένη όπου και να βρίσκεται εμείς είμαστε εκεί…»


Πηγή