Οριστικοποίησε τα πάντα για τον χιονιά: Παγερό «στράβωμα» από τον Τάσο Αρνιακό!


Οριστικοποίησε τα πάντα για τον χιονιά: Παγερό «στράβωμα» από τον Τάσο Αρνιακό!


Διαφ.


Καιρός: Τη δική του ηχηρή προειδοποίηση για προσοχή τις ερχόμενες ώρες έδωσε ο Τάσος Αρνιακός, με τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1 να κάνει λόγο ακόμη και για χιόνια στη χώρα!

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος μίλησε για κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων σε αρκετές περιοχές, ενώ σίγουρα θα πληγεί το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας από καταιγίδες και βροχές, με την Αττική να επηρεάζεται μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Δείτε επίσης: «Φωτογράφισε» την κακοκαιρία ο Σάκης Αρναούτογλου – Η υπόσχεση που έδωσε για τον καιρό

Η πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού:

«Στρόβιλος» επιδείνωσης από τον Γιάννη Καλλιάνο: «Βίαια μεταβολή σε 12-14 ώρες…»

Καιρός: Απότομη αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες, με πτώση θερμοκρασίας άνω των 10 βαθμών και χιόνια, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο.

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Πέμπτης με βροχές και καταιγίδες που θα γίνουν αισθητές κυρίως από την Παρασκευή, ημέρα στην οποία φτάνουν και στην Αττική, ενώ το Σαββατοκύριακο ο άστατος καιρός θα συνεχιστεί. Μάλιστα ο μετεωρολόγος του Mega προειδοποιεί και εκείνος για 12-14 ώρες με δύσκολες συνθήκες και νερό που πέφτει συνήθως σε τρεις μήνες!

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου:

«SOS» Γιώργου Τσατραφύλλια για τον καιρό: «Σε λιγότερο από 20 ώρες θα πέσει το νερό 3 μηνών…»

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας για την Θεσσαλία, με ανάρτησή του στα social media, με αφορμή την αλλαγή του καιρού από αύριο Παρασκευή (19/04).

Ο Γιώργος Τσατραφύλλιας εφιστά την προσοχή για τη Θεσσαλία, και συγκεκριμένα για τη Λάρισα και την Μαγνησία, καθώς η πρόγνωσή του δίνει σήμα για μεγάλη ποσότητα νερού.

Η ανάρτηση

«Προσοχή σε Θεσσαλία. Στη Λάρισα και τη Μαγνησία η πρόγνωση μας δίνει σήμα για μεγάλη ποσότητα νερού. Αναμένεται σε λιγότερο από 20 ώρες να πέσει το νερό που πέφτει σε 3 μήνες!».


Πηγή