Survivor 2024 spoiler 17/04: Το πήρε οριστικά απόφαση ο Τζέιμς Καφετζής – Αυτός είναι ο τρόπος που αποχωρεί από το Survivor


Survivor 2024 spoiler 17/04: Το πήρε οριστικά απόφαση ο Τζέιμς Καφετζής – Αυτός είναι ο τρόπος που αποχωρεί από το Survivor


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 17/04: Τζέιμς εδώ, Τζέιμς εκεί, Τζέιμς παραπέρα. Ο Τζέιμς Καφετζής δεν έχει ζήσει καθόλου εύκολες μέρες στο φετινό Survivor, με μια οικογενειακή περιπέτεια να τον ταλανίζει τις τελευταίες μέρες και το αποτέλεσμα να είναι, ότι για ακόμη μια φορά βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας έμαθε, ότι ο πατέρας του ναυάγησε καταμεσής του Ειρηνικού Ωκεανού, με ένα αλιευτικό ευτυχώς να τον διασώζει, αν και για μέρες περίμενε στο άγνωστο με μόνη βάρκα την ελπίδα του. Ο Λευτέρης Καφετζής, όμως, είναι σε καλή κατάσταση και δεν εμπνέει ανησυχία, κάτι που βέβαια διόλου έχει καθησυχάσει το γιο του.

Ο Τζέιμς θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του αυτές τις ώρες, έχοντας δοκιμαστεί όσο όλοι οι παίκτες του Survivor μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, αφού σε αυτή την περίπτωση η ζωή του Λευτέρη πραγματικά βρέθηκε σε άμεσο κίνδυνο. Η ενημέρωση από την παραγωγή δεν μπορούσε παρά να τον επηρεάσει και ο ίδιος αναμένεται σύντομα να λάβει την απόφασή του, τη στιγμή που και άλλος παίκτης μοιάζει να τελειώνει από το Survivor.

Survivor 2024 spoiler 17/04: Ο τρόπος με τον οποίο ο Τζέιμς θα αποχωρήσει

Μπορεί και να έχει πέσει… περονόσπορος από ατυχίες στις δύο παραλίες, ή απλά να φταίει για όλα ο ανάδρομος Ερμής, αλλά η ουσία είναι πως μάλλον δύο παίκτες μας αποχαιρετούν και ο ένας θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής. Μπορεί να μην αποφάσισε άμεσα να αποχωρήσει από το ριάλιτι, όμως δείχνει να ρέπει προς αυτή την επιλογή, έτοιμος να γνωστοποιήσει στους υπόλοιπους τον τρόπο, με τον οποίο θα αποτελέσει παρελθόν.

Όπως μαθαίνουμε, ο Τζέιμς θα φροντίσει, σε περίπτωση ήττας της ομάδας του στην τελευταία ασυλία, να ζητήσει να ψηφιστεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ στην τελική μονομαχία δε θα πάρει μέρος, κάτι που θα σημάνει φυσικά και το τέλος του, αφού θα αποκλειστεί. Με αυτό τον τρόπο μοιάζει να γράφεται και το φινάλε του στο Survivor, επιστρέφοντας άμεσα πίσω στην οικογένειά του.


Πηγή