Survivor 2024 spoiler 17/04: «Διαλύεται» το Survivor! Αποχωρεί οικειοθελώς και ο Αλέξης Παππάς


Survivor 2024 spoiler 17/04: «Διαλύεται» το Survivor! Αποχωρεί οικειοθελώς και ο Αλέξης Παππάς


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 17/04: Η κατάσταση στο Survivor μοιάζει να είναι έκρυθμη, με τους παίκτες να τα βάζουν με την παραγωγή τις τελευταίες ώρες και να είναι έτοιμοι να προκαλέσουν μαζικό κύμα αποχωρήσεων, φέρνοντας τον Ατζούν Ιλιτζαλί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όλα έχουν ξεκινήσει, ουσιαστικά, από το ναυάγιο του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή στον Ειρηνικό Ωκεανό, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τις τελευταίες μέρες και να μην αποκλείεται πολύ σύντομα να ζητήσει την αποχώρησή του από το νησί, αποχωρώντας οικειοθελώς για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, συμπαραστεκούμενος μετά την περιπέτεια του Λευτέρη Καφετζή.

Το περιστατικό αυτό, όμως, «πυροδότησε» κι άλλα παρόμοια, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να μοιάζει επίσης να βρίσκεται στα όριά της και να δείχνει έτοιμη επίσης να φύγει, αν και τα μαντάτα τα μάθαμε από άλλο παίκτη, που δεν είναι άλλος από τον Σάββα Γκέντσογλου. Ο τελευταίος πάτησε αχινό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με το περιστατικό αυτό να μοιάζει να προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις ανάμεσα στους παίκτες και εναντίον της παραγωγής.

Survivor 2024 spoiler 17/04: Παίρνει και ο Αλέξης Παππάς την απόφαση να φύγει

Κάπως έτσι, την πρωτοβουλία για οικειοθελή αποχώρηση φαίνεται πως έχει πάρει και ο Αλέξης Παππάς. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας, βλέποντας την εξέλιξη όλης αυτής της κατάστασης και εκφράζοντας την οργή όλων των παικτών προς την παραγωγή για τις συνθήκες διαβίωσης, μετά την ένωση, μοιάζει να βάζει πρώτος το «λιθαράκι» για τις αντιδράσεις εναντίον της.

Ο Αλέξης, λοιπόν, δείχνει να θέλει επίσης να πάρει το δρόμο της επιστροφής προς την Ελλάδα και μένει να φανεί το τι θα κάνει, πια, η παραγωγή προκειμένου να σταματήσει να «φυλλορροεί» το Survivor με μαζικές αποχωρήσεις παικτών, ψάχνοντας τον τρόπο να τους διατηρήσει στον Άγιο Δομίνικο.


Πηγή