Μίλησε ανοιχτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχουν πρϊστορία με τον Λιάγκα, είναι χοντρό να αμφισβητείς τον ανδρισμό του»


Μίλησε ανοιχτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έχουν πρϊστορία με τον Λιάγκα, είναι χοντρό να αμφισβητείς τον ανδρισμό του»


Διαφ.


Θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσον αφορά τις δηλώσεις που έγιναν σε βάρος του για τον ανδρισμό του.

Η Super Κική συναντήθηκε μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και μαζί έκαναν ένα βίντεο για τη στήλη της δεύτερης στο Youtube, όπου συζήτησαν για όλους και για όλα. Σχολίασαν διάφορα “καυτά” θέματα της επικαιρότητας, ωστόσο μία δήλωση που έκανε η πρώτη για τον Γιώργο Λιάγκα είναι που προκάλεσε τον μεγαλύτερο ντόρο.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέσα από την εκπομπή της «Happy Day», υπογράμμισε το πρωί της Τετάρτης (17/4), πως δεν ήταν καθόλου σωστός ο τρόπος που μίλησε για τον παρουσιαστή, κάνοντας δηλαδή υπαινιγμό για τη σεξουαλικότητά του.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την Άντζελα Δημητρίου – «Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι…» (video)

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Influencer για τον οικοδεσπότη του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει με τη σειρά της:

«Το πιο χοντρό απ’ όλα που είπε η Super Κική, και φαντάζομαι ότι θα απαντήσει, είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι”. Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα. Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα, όταν ο άλλος σου έχει πει ξεκάθαρα “είμαι αυτό” και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι…».

Η Super Κική «κατακεραυνώνει»: «Είδα ασέβεια…Με απογοήτευσε πάρα πολύ» (video)

Κόλαφος ήταν η Super Κική σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης στη δημόσια τηλεόραση. Εξομολογείται ότι η τηλεόραση την απογοήτευσε βαθιά.

Τι δηλώνει

“Πνίγηκα στον χώρο της τηλεόρασης. Γενικά, το κεφάλι μου είναι πολύ αθώο και δεν πονηρεύεται εύκολα. Αν την πατήσω, την πατάω έτσι.

Δηλαδή νιώθω οικεία, λέω παραπάνω πράγματα που δεν πρέπει να πω και άλλος μου λέει “έλα εδώ, πες τα άνετα” αλλά… μπαμ… την τρώω ξαφνικά από πίσω! Δεν πρόκειται να πονηρευτώ ποτέ και το έχω αποδεχθεί αυτό το πράγμα”.

Δείτε επίσης: Super Κική για το φιλί στα χείλη με τη συνέταιρό της στο Dragons’ Den: «Είμαστε πολύ αγαπημένες»

“Η τηλεόραση με απογοήτευσε πάρα πολύ γιατί ήταν ο καημός μου από όταν ήμουν μικρή. Με απογοήτευσε ο τρόπος που μου μίλαγαν, με απογοήτευσε το ότι φαινόμουν σαν ένα κουτάκι αναψυκτικού κάποιες φορές, είδα ασέβεια.

Η Super Kiki αποκαλύπτει

Δηλαδή δεν περίμενα να μου στρώνουν και κόκκινο χαλί αλλά δεν ήταν καθόλου ωραίο το κλίμα. Πάντα, εν τω μεταξύ, θυμάμαι να βλέπω την γκρι καρέκλα του Γρηγόρη και να λέω στη μάνα μου: εκεί θέλω να κάτσω” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά η νεαρή influencer.

“Δεν έχω ονειρευτεί ποτέ κάτι που ήδη έχω κάνει, πάντα όλα ήρθαν μόνα τους. Προτάσεις δεξιά και αριστερά. Πάντα ήθελα να είμαι διασκεδαστής, ένας αναρχικός διασκεδαστής.

Θεωρώ ότι είναι δώρο να κάνεις infuencing σε κάποιον για να ζει πιο άνετα. Δηλαδή θα το ήθελα και γω αυτό” συμπλήρωσε, επίσης, η Super Κική στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.


Πηγή