Χρανιώτης για Ευθυμιάδη: «Γιατί να θεωρώ τρελό κάποιον που μου δείχνει πώς πρέπει να αφoδεύω και να ουρώ;»


Χρανιώτης για Ευθυμιάδη: «Γιατί να θεωρώ τρελό κάποιον που μου δείχνει πώς πρέπει να αφoδεύω και να ουρώ;»


Διαφ.


Το παρόν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Θανάση Ευθυμιάδη έδωσε ο Γιώργος Χρανιώτης, και φυσικά, ο ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε εκείνον.

Διαβάστε επίσης: Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η γυναίκα διαβάζοντας το βιβλίο μου θα καταλάβει ότι δεν είναι όλοι οι άνδρες γουρούνια» (video)

Αρχικά, είπε ο Γιώργος Χρανιώτης: «Για ποιον λόγο να φαίνεται περίεργος ο τρόπος που θα κάτσει κάποιος στην τουαλέτα, προκειμένου να αξιοποιήσει το έντερό του την πληροφορία αυτή με τον καλύτερο τρόπο και να λειτουργήσει όσο πιο ομαλά γίνεται; Ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα αποκτήσει δυσκοιλιότητα, το οποίο θα του προκαλέσει μέχρι και κατάθλιψη».

Και πρόσθεσε: «Άρα, λοιπόν, για ποιον λόγο να θεωρώ τρελό έναν άνθρωπο που μου δείχνει τον τρόπο που πρέπει να αφοδεύω και να ουρώ; Είναι μια καθημερινή μας συνήθεια, αλίμονο αν την κάνουμε τόσα χρόνια λάθος ή δεν την κάνουμε τόσο καλά, όσο μπορούμε να την κάνουμε και χάνουμε υγεία, χάνουμε την καλύτερη λειτουργία των εσωτερικών μας συστημάτων».

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Όταν δε θέλουν τα παιδιά μου να πάνε σχολείο, παίρνω και ενημερώνω τους δασκάλους – Δε βρήκα τίποτα από όσα έψαχνα στο Άγιον Όρος»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε για ακόμη μια φορά ενδιαφέροντα πράγματα να πει μπροστά στις κάμερες, με τον γνωστό ηθοποιό που ακολουθεί πλέον διαφορετική ζωή να παρουσιάζει το βιβλίο του και να δίνει αρκετές απαντήσεις.

Το βιβλίο του έχει τίτλο «Μικρές Ιστορίες, Μεγάλα Μαθήματα», με τον αγαπημένο καλλιτέχνη να απαντά στα αρνητικά σχόλια εναντίον του, να εξομολογείται πώς πήρε τις εμπειρίες της ζωής του και να εξηγεί το πώς διαπαιδαγωγεί τα παιδιά του ως προς την εκπαίδευση, ενώ προηγουμένως είχε τοποθετηθεί και για την αντίδραση της συζύγου του στο βιβλίο.

Οι δηλώσεις του Θανάση Ευθυμιάδη

«Το βιβλίο του έγραψα, για να εξηγήσω ότι οι δικές μας ιστορίες είναι οι δάσκαλοι της ζωής μας. Γύρισα τον κόσμο για να βρω γκουρού, σαμάνους, γκιόγκηδες, ινδιάνους, θεραπευτές, μοναχούς στον Άγιον Όρος και άλλα, όμως αυτό που έχω να πω είναι, ότι δάσκαλοι στη ζωή είναι οι εμπειρίες μας.

Φυσικά και δέχομαι αρνητικά σχόλια, εδώ δέχονται ο πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Δεν φτάνουν αυτά, όμως, σε μένα. Εύχομαι σε όποιον κάνει αυτά τα σχόλια να βρει αυτό, που λείπει από τη ζωή του και να πάψει να ασχολείται με τις ζωές των άλλων.

Γίνεται συχνά με τις κόρες μου να μη θέλουν να πάνε σχολείο, οριακά περνάνε την τάξη με τις απουσίες. Όταν τα παιδιά μου δεν θέλουν να πάνε σχολείο, παίρνω τηλέφωνο και λέω στους δασκάλους ότι δεν έχουν διάθεση σήμερα και καταλαβαίνουν κι εκείνοι, εφηβεία περνούν τα παιδιά».


Πηγή