Κυψέλη: Στον ανακριτή ο 18χρονος που μπήκε σε σχολείο και τραυμάτισε με μαχαίρι μαθητή και τον διευθυντή


Κυψέλη: Στον ανακριτή ο 18χρονος που μπήκε σε σχολείο και τραυμάτισε με μαχαίρι μαθητή και τον διευθυντή


Διαφ.


Στον ανακριτή οδηγείται ο 18χρονος που μπήκε στο 41ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Κυψέλη και τραυμάτισε 17χρονο μαθητή και τον διευθυντή του σχολείου.

Διαβάστε επίσης: Πατήσια: Συνελήφθη ο 19χρονος για την αιματηρή επίθεση στο σχολείο – Επιχείρησε να μαχαιρώσει και τους αστυνομικούς (video)

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να προστατεύσει τον μαθητή και ο εισβολέας με καταγωγή από τη Γεωργία επιτέθηκε με μαχαίρι στο άνδρα, τραυματίζοντας και τους δύο. Κατόπιν, συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ποινική δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του, αντιμετωπίζει τις βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε 17χρονος μαθητής – Υπέστη ηλεκτροπληξία από «γυμνό» καλώδιο στο σχολείο

Τύχη βουνό είχε ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου της Πάτρας, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στον χώρο του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα: Οριστικό: Τότε θα εκδοθεί η απόφαση για τη Τζωρτζίνα- Εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο νεαρός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκροτήματος την ώρα του διαλείμματος.

Το κουτί βρίσκεται στο πλάι της σκάλας σε ύψος περίπου 1,8 μέτρα, το καλώδιο είχε περιέργως βγει εκτός, ήταν γυμνό και ήταν σε χαμηλότερο ύψος. Το χέρι του 17χρονου το ακούμπησε και ο μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία.

Οι συμμαθητές του τρόμαξαν, ειδοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση του Σχολείου, οι γονείς του και ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε.

Υπεβλήθει σε σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπέστη κάποιο τραυματισμό, ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.


Πηγή