Σημαντική προειδοποίηση για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Βάλτε νωρίς το πρωί τον οβελία γιατί μέσα στη μέρα θα έρθουν…»


Σημαντική προειδοποίηση για το Πάσχα από τον Τάσο Αρνιακό: «Βάλτε νωρίς το πρωί τον οβελία γιατί μέσα στη μέρα θα έρθουν…»


Διαφ.


Ο Τάσος Αρνιακός πραγματοποίησε στον ΑΝΤ1 την ανάλυσή του για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας, φτάνοντας μέχρι το Πάσχα, έχοντας και μια σημαντική συμβουλή να δώσει σε όσους πραγματοποιήσουν την έξοδό τους, αλλά και εκείνους που, παραδοσιακά, θα θέλουν να σουβλίσουν το αρνί τους, κάτι στο οποίο αναφέρθηκε και ο Κλέαρχος Μαρουαάκης.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος επεσήμανε, ότι ο καιρός κατά κύριο λόγο θα είναι σύμμαχός μας όλες αυτές τις μέρες, ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο, με τη σημερινή (27/4) ημέρα να επιφυλάσσει μερικές τοπικές μπόρες και βροχές στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, αν και όχι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, με τους βοριάδες στο Αιγαίο να φτάνουν και 7 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα ανέβει στους 24 βαθμούς και στους 26 την Κυριακή (28/4), ευνοώνοντας όσους θέλουν να βουτήξουν, αφού και η θερμοκρασία της θάλασσας κυμαίνεται στους 17-18 βαθμούς.

Τι περιμένουμε σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό στη Μεγάλη Εβδομάδα

Όπως επισημαίνει, τα φαινόμενα δε θα λείψουν τη Μεγάλη Εβδομάδα, παρατηρούμενα όλο και περισσότερο όσο περνούν οι μέρες, αν και πάλι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. Η παραδοσιακή κακοκαιρία της Μεγάλης Παρασκευής (3/5) θα ισχύσει και αυτή την χρονιά, ενώ νωρίτερα η αφρικανική σκόνη θα έχει κάνει την επίσκεψή της στην νοτιοδυτική Πελοπόννησο, αφού στην υπόλοιπη Ελλάδα οι βοριάδες θα εμποδίσουν τη μεταφορά της.

Σχετικά με το Σαββατοκύριακο του Πάσχα, τα φαινόμενα και πάλι θα σημειωθούν, με την κεντρική και τη δυτική Ελλάδα εκ νέου να επηρεάζονται. Όσοι, δε, θελήσουν να ψήσουν την Κυριακή του Πάσχα (5/5) είναι καλό να βάλουν νωρίς το πρωί τον οβελία, για να έχουν… την ησυχία τους εν όψει των φαινομένων το μεσημέρι και το απόγευμα.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή