Κίνηση στους δρόμους: «Χάος» στον Κηφισό μετά από καραμπόλα – Πού έχει προβλήματα


Κίνηση στους δρόμους: «Χάος» στον Κηφισό μετά από καραμπόλα – Πού έχει προβλήματα


Διαφ.


Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αττικής με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να εντοπίζονται στον Κηφισό έπειτα από καραμπόλα τριών οχημάτων, από την οποία, ευτυχώς προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Διαβάστε περισσότερα: Γιάννης Ξανθόπουλος: Το πρώτο μήνυμα του τραγουδιστή μετά το θανατηφόρο τροχαίο – «Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία…»

Ειδικότερα, έντονη κίνηση υπάρχει στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, στην έξοδο προς Γλυφάδα, εξαιτίας ατυχήματος που σημειώθηκε στο σημείο, με τις ουρές από αυτοκίνητα να φτάνουν στο ύψος της Πέτρου Ράλλη.
Συγκρούστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 3 οχήματα και από τη σύγκρουση υπάρχουν υλικές ζημιές.

Παράλληλα, κίνηση υπάρχει και στην Αττική Οδό από το ύψος του Πράκτικερ μέχρι και την Λυκόβρυση ενώ προβλήματα εντοπίζονται και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Η κίνηση στον Κηφισό

«Φαρ Ουέστ» στον Κηφισό: Πυροβολισμοί σε εστιατόριο στα ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο 35χρονος

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης σε εστιατόριο στα ΚΤΕΛ Κηφισού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αλλοδαποί δειπνούσαν στο εστιατόριο, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε και πυροβόλησε εναντίον του ενός. Από τους πυροβολισμούς ένας άνδρας 35 ετών τραυματίστηκε στο χέρι και στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.


Πηγή