Σοκ στη Λάρισα: Γονείς πλακώθηκαν σε σχολείο μπροστά από τα παιδιά τους – Εκτός ελέγχου η κατάσταση


Σοκ στη Λάρισα: Γονείς πλακώθηκαν σε σχολείο μπροστά από τα παιδιά τους – Εκτός ελέγχου η κατάσταση


Διαφ.


Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε πριν μια εβδομάδα σε σχολείο της Λάρισας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γονείς μαθητών ήρθαν σε άγρια λεκτική αντιπαράθεση και παραλίγο να βιαιοπραγήσουν.

Το περιστατικό – σύμφωνα με το onlarissa.gr – έλαβε χώρα σε γυμνάσιο της συνοικίας Χαραυγή όταν οι γονείς δύο μαθητών άρχισαν, σύμφωνα με καταγγελία στο onlarissa.gr, να τσακώνονται, εκτοξεύοντας ύβρεις μεταξύ τους, την στιγμή που ήταν παρόν τα παιδιά τους. Μάλιστα και άλλοι μαθητές έγιναν μάρτυρες του περιστατικού καθώς εκείνη την ώρα σχολούσαν.

Διαβάστε ακόμη: Φοιτητές «πλακώθηκαν» για το ποιος θα είναι πρώτος στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο – 8 άτομα στον «Ευαγγελισμό» (photos)

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, ενώ από τις φωνές βγήκαν στα μπαλκόνια οι περίοικοι για να δουν τι συμβαίνει. Εν τέλει οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν για να εκτονωθεί η κατάσταση, καθώς τα πνεύμα είχαν οξυνθεί ιδιαίτερα, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο με δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό για να επιληφθεί της κατάστασης.

Καυγάς σε σχολείο σε Λάρισα

«Δύο γονείς μαθητών που φοιτούν σε Γυμνάσιο της πόλης μας στην ευρύτερη περιοχή της Χαραυγής άρχισαν να καβγαδίζουν φωνάζοντας και βρίζοντας ο ένας τον άλλο σχετικά με την συμπεριφορά των παιδιών τους χωρίς να έχουν όμως αποσαφηνιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στον καβγά. Μάλιστα την ώρα που εκτυλίσσονταν το περιστατικό παρόντα ήταν και τα παιδιά των προαναφερθέντων γονέων ενώ την συγκεκριμένη ώρα οι περισσότεροι μαθητές σχολούσαν από το σχολείο», αναφέρει ο Λαρισαίος πολίτης στην καταγγελία του.

Γιαννιτσά: Δάγκωσε και έκοψε το αυτί ντελιβερά πάνω σε καβγά – «Έχω τέσσερα παιδιά, η γυναίκα μου κάνει αιμοκάθαρση…»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης στην Πέλλα, όταν ένας 28χρονος δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός 33χρονου διανομέα, έπειτα από καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους για το ποιος έχει προτεραιότητα.

Ο διανομέας από τα Γιαννιτσά της Πέλλας, έκανε αντικανονική προσπέραση και ο άλλος οδηγός του ζήτησε το λόγο και έπειτα του έκοψε το αυτί με αποτέλεσμα ο 33χρονος να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου νοσηλεύεται. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος διανομέας κάθε πρωί και βράδυ περνάει από το σημείο και ταΐζει αδέσποτα γατάκια.

«Στο δάγκωμα του αυτιού αισθάνθηκα ένα πόνο, αλλά όταν είδα το αυτί μου να πέφτει στο δρόμο, είπα “τι είναι αυτό;” Και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αυτό είναι κανιβαλισμός» είπε ο 33χρονος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Έχω τέσσερα παιδιά, η γυναίκα μου κάνει αιμοκάθαρση και είμαι όλη μέρα σε ένα μηχανάκι για το μεροκάματο» είπε ο νεαρός συγκλονισμένος μετά το σοκαριστικό συμβάν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου είπε:

«Ούτε ήταν θέμα προτεραιότητας. Εγώ πήγαινα στη μεσαία λωρίδα κανονικά. Η δεξιά λωρίδα είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κι αυτός κάποια στιγμή, χωρίς να το αντιληφθώ πήγε να περάσει ανάμεσα σε εμένα και τα παρκαρισμένα από δεξιά. Τρόμαξα κι εγώ, ίσως κι αυτός δυσκολεύτηκε εκεί και άρχισε να βρίζει. Μετά με ακολούθησε και με πρόλαβε τρία χιλιόμετρα πιο κάτω. Μου έκλεισε το δρόμο και έγινε ό,τι έγινε. Φυσικά με χτύπησε, ούτε βγήκα εκτός εαυτού. Εγώ προσπάθησα να γλιτώσω τον πνιγμό. Τον δάγκωσα, με άφησε, μπήκα στο αμάξι κι έφυγα».


Πηγή