Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε 17χρονος μαθητής – Υπέστη ηλεκτροπληξία από «γυμνό» καλώδιο στο σχολείο


Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε 17χρονος μαθητής – Υπέστη ηλεκτροπληξία από «γυμνό» καλώδιο στο σχολείο


Διαφ.


Τύχη βουνό είχε ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου της Πάτρας, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία μέσα στον χώρο του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα: Οριστικό: Τότε θα εκδοθεί η απόφαση για τη Τζωρτζίνα- Εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου

Ο νεαρός, σύμφωνα με την εφημερίδα «Γνώμη» ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκροτήματος την ώρα του διαλείμματος.

Το κουτί βρίσκεται στο πλάι της σκάλας σε ύψος περίπου 1,8 μέτρα, το καλώδιο είχε περιέργως βγει εκτός, ήταν γυμνό και ήταν σε χαμηλότερο ύψος. Το χέρι του 17χρονου το ακούμπησε και ο μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία.

Οι συμμαθητές του τρόμαξαν, ειδοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση του Σχολείου, οι γονείς του και ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε.

Υπεβλήθει σε σειρά ιατρικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπέστη κάποιο τραυματισμό, ωστόσο τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Σοκ στην Πάτρα: Μαλλιοτραβήχτηκαν 14χρονες – Την απείλησε να τη ρίξει στη θάλασσα (video)

Η βία μεταξύ ανηλίκων είναι ένα θλιβερό γεγονός που απασχολεί την εγχώρια επικαιρότητα σε σχεδόν καθημερινή βάση. Αυτή τη φορά, νέες σοκαριστικές εικόνες που προκαλούν ανησυχία έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου (23/03) στον Μόλο Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών δύο κορίτσια, μαθήτριες γυμνασίου, πιάστηκαν στα χέρια.

Δείτε επίσης: Θλιβερό περιστατικό στην Καλλιθέα: Επίθεση ανηλίκων σε 13χρονο – «Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να έρθει να τον σκοτώσουμε…» (video)

Η μια 14χρονη τράβαγε επίμονα από τα μαλλιά μια άλλη, με δεκάδες συνομηλίκους των κοριτσιών να παρακολουθούν το όλο σκηνικό χωρίς να επεμβαίνουν.

14χρονη τραβάει από τα μαλλιά συνομίληκη της στη Πάτρα

Η κοπέλα που εμπλέκεται στην επίθεση είχε τέτοια μανία, σύμφωνα με πληροφορίες του dete.gr, που ήθελε να ρίξει την άλλη στην θάλασσα, ενώ το θύμα έμοιαζε να τα έχει χαμένα. Ακολούθησε σύρραξη και αναστάτωση από τις φωνές και τη φασαρία.

Αφορμή για όλα αυτά ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια λόγια που φέρεται να είπε η μια κοπέλα για την άλλη.


Πηγή