Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28/3)


Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (28/3)


Διαφ.


Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Πέμπτη 28/3! Το Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο μέσα από την εκπομπή Κοινωνία ‘Ωρα MEGA.

«Ξεσκονίζει» τον καιρό ο Γιάννης Καλλιάνος: «Από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να ηρεμήσετε – Όπου κι αν βρέξει…»

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στον καιρό των επόμενων ωρών και… λύνει την πολιορκία της αφρικανικής σκόνης, τονίζοντας πως πολύ σύντομα, και δη από το μεσημέρι της Πέμπτης (28/3) και ύστερα η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει, στον ούτως ή άλλως πιο ζεστό Μάρτιο της 20ετίας στην Ελλάδα.

Αργότερα, αναμένονται τοπικές βροχές και σε νοτιοανατολικές περιοχές της Πελοποννήσου, σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και σε τμήματα της Θράκης. Στα υπόλοιπα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις που θα εντάσσονται με μεγάλα διαστήματα με ανοίγματα στον ουρανό.

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεσαι στους 21 στα βόρεια, 26 στα ανατολικά, ηπειρωτικά και στους 22-26 βαθμούς Κελσίου στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου.

Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι μεγάλα θα είναι τα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 13-25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν έως 4-5 μποφόρ στις γύρω θαλάσσιες περιοχές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες τοπικές νεφώσεις, όμως στη συνέχεια μεγάλα θα είναι τα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 12-22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 4-5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.


Πηγή