Survivor 2024: «Καρφί» Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη – «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους…» (video)


Survivor 2024: «Καρφί» Ασημίνας για τον Χρήστο Δάντη – «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους…» (video)


Διαφ.


Survivor 2024: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μέσα από την απόφαση της να λάβει συμμετοχή για τρίτη χρονιά στο Survivor – αυτόματα άφησε πίσω στην Ελλάδα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Το ζευγάρι υπομένει την απόσταση, που κατά τα άλλα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ούτε και συνηθίζεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η αντίδραση της Ασημίνας, όταν άκουσε τον Δάντη σε έπαθλο επικοινωνίας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 27/3 μάλιστα η παίκτρια θέλησε να αναφερθεί με χιούμορ στον σύντροφό της και στο παρελθόν του πριν από εκείνη. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που της έγινε στα παιχνίδια της Καραϊβικής σχετική με το πόσο διήρκησε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία, η ίδια ξέσπασε σε γέλια.

Το σχόλιο της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τους γάμους του Χρήστου Δάντη

«Τυχαίο, ότι έπεσε σε εμένα αυτή η ερώτηση ε; Δεν έχω παντρευτεί. Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου, να σου πω», είπε με χιούμορ η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή, τα φιλιά μας».

Survivor 2024: Τα έβγαλε όλα στην φόρα για το ειδύλλιο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου ο Ρικουνάκης – «Πήγα στην καλύβα της και…»

Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι έως τώρα ο τελευταίος, που έχει αποχωρήσει από το Survivor, και βρέθηκε καλεσμένος στο Fay’s Time, λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, δίνοντας απάντηση σε κάθε ερώτημα, που του τέθηκε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην σχέση που είχε αναπτύξει στον Άγιο Δομίνικο με την Χρύσα Χατζηγεωργίου. Οι δυο τους είχαν έρθει αρκετά κοντά, με τον Νίκο να την φλερτάρει και την Χρύσα ωστόσο να μην λέει πως έχει σχέση, ενώ ο ίδιος είχε κάνει αποκαλύψεις και για τη Σταυρούλα με τον Περπατάρη.

Survivor 2024: Οι τοποθετήσεις του Νίκου Ρικουνάκη

«Είναι τυπάρα ο Τζέιμς. Δεν παίζεται», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Ρικουνάκης.

«Υπάρχει ένα φλερτ. Έχει φανεί. Η Σταυρούλα τον κυνηγάει. Ο Γιάννης δεν πολυθέλει. Τους είχαμε δει αγκαλιά, αλλά υπάρχει και ψύχρα, έκανε κρύο. Τη συμπαθώ τη Σταυρούλα, όχι ιδιαίτερα. Δεν ταιριάζαμε σαν φίλοι», αποκάλυψε σε άλλο σημείο για το νέο ειδύλλιο του Survivor (δείτε βίντεο ντοκουμέντο).

Όταν ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την σχέση του με την Χρύσα Χατζηγεωργίου, αφού εκείνη έχει σύντροφο πίσω στην Ελλάδα, αποκάλυψε πως: «Ισχύει είχα πάει στην καλύβα των Μπλε να συναντήσω την Χρύσα. Είπαμε από κοντά ότι είπαμε. Όταν μπήκα με κοιτούσε παράξενα και όταν έκανα και εγώ πάσες μου έκανε εντύπωση γιατί με κοιτάει. Έτσι το πήρα πιο βαθιά μέσα και μετά άρχισε η πλάκα. Όταν σε κοιτάει στα μάτια μια γυναίκα ξέρεις τι θέλει. Πιάνεις τα κύματα. Όταν δεν στο κόβει δηλαδή μπαίνεις στο φλερτ και δεν το κόβει ενώ έχει αγόρι. Πες το γιατί δεν το λέει. Πες το έχω αγόρι να το κόψω. Τακ το κόβεις. Εντάξει μην λένε ότι θέλουμε. Πες μου το off camera».


Πηγή