Survivor 2024 spoiler: 40 δευτερολέπτα αλήθειας! Η κίνηση του Περπατάρη, το «πηγαδάκι» Γκιουλέκα – Τζέιμς και η αντίδραση των κοριτσίων αποδεικνύουν τα ΠΑΝΤΑ!


Survivor 2024 spoiler: 40 δευτερολέπτα αλήθειας! Η κίνηση του Περπατάρη, το «πηγαδάκι» Γκιουλέκα – Τζέιμς και η αντίδραση των κοριτσίων αποδεικνύουν τα ΠΑΝΤΑ!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler: Είναι αλήθεια πως το κλίμα στην κόκκινη ομάδα του Survivor είναι κάκιστο. Και σ’ αυτό έχει βάλει το χεράκι του ο Τζέιμς Καφετζής. Μην αναλύουμε όμως πάλι τι έχει συμβεί. Όποιος βλέπει Survivor γνωρίζει, όποιος πάλι δεν βλέπει κακώς βρίσκεται μέσα σ’ αυτό το άρθρο. Πάμε παραπάνω…

Χαζεύοντας ένα βιντεάκι από το χθεσινό επεισόδιο (20/03), παρατηρήσαμε τι πραγματικά συμβαίνει στην κόκκινη ομάδα. Μέσα σε μόλις 40 δευτερόλεπτα. Η αλήθεια είναι πως σε πέντε Survivor τόσο πολύ διαλυμένη ομάδα, όπως οι κόκκινοι αυτή την στιγμή, δεν είχαμε ξαναδεί. Ίσως στο Survivor του 2021 όταν ο Αλέξης Παππάς είχε αποδράσει μαζί με τον Κρις Σταμούλη, ωστόσο αυτή η κλίκα ήταν μέσα στην ίδια ομάδα. Εδώ μιλάμε για κλίκα από διαφορετικές ομάδες.

Είναι γνωστό πως ο Γιώργος Γκιουλέκας έχει για κολλητό φίλο μέσα στο Survivor τον Τζέιμς Καφετζή. Τι και αν τα δύο παιδιά είναι σε διαφορετικές ομάδες δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Και καλά κάνουνε θα πούμε εμείς για να ανεβαίνει η ένταση στο Survivor.

Survivor 2024 spoiler: 40 δευτερολέπτα αλήθειας! Η κίνηση του Περπατάρη, το «πηγαδάκι» Γκιουλέκα - Τζέιμς και η αντίδραση των κοριτσίων αποδεικνύουν τα ΠΑΝΤΑ!

Survivor 2024 spoiler: Τι παρατηρήσαμε λοιπόν σ’ αυτό το βίντεο;

Είδαμε λοιπόν μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, την Κατερίνα Δαλάκα να πηγαίνει να τρέξει το ραν, τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας (Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άιρα, Δώρα Νικολή και Ιωάννα Τζαβέλα) να φωνάζουν το όνομά της και όλοι οι άλλοι χώρια. Δίπλα τους τα υπόλοιπα αγόρια, πλην του Γιώργου, να αδιαφορούν και να μην φωνάζουν το όνομα της Κατερίνας Δαλάκα και κάπου ξεχωριστά ο Γιώργος Γκιουλέκας να έχει στήσει «πηγαδάκι» με τον Τζέιμς Καφετζή και να συζητούν τα δικά τους.

Εν ολίγης, ο ορισμός του «καφενείου» η κόκκινη ομάδα. Μέσα σε 40 δευτερόλεπτα είδαμε μια ομάδα κομμένη στα… τρία, την ίδια στιγμή που μια συμπαίκτριά τους έδινε την μάχη της για να φέρει τη νίκη στην ομάδα της. Δεν θα πάει και πολύ καλά αυτό έχουμε να πούμε εμείς…

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:


Πηγή