Πέλλα: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς – Εικόνες από το δυστύχημα


Πέλλα: Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς – Εικόνες από το δυστύχημα


Διαφ.


Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την Αλμωπία στην Πέλλα. Η πόλη πενθεί για τον θάνατο δύο νέων, 20 και 21 ετών που ενεπλάκησαν σε φονικό τροχαίο.

Το τροχαίο έγινε το βράδυ της Τρίτης έξω από την Μηλιά. Οι δύο νέοι από την Κωνσταντία τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ ένας τρίτος, 20 ετών, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης : Τραγωδία στην Αριδαία: Νεκροί δύο 20χρονοι σε τροχαίο – Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στη συγκεκριμένη περίφραξη και στην κολώνα, έξω από τον παιδικό σταθμό του χωριού.

Στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, pellanow.gr, φαίνεται το σημείο του δυστυχήματος, λίγες ώρες μετά το τροχαίο.

Τργαωδία σημειώθηκε στη Πέλλα με δύο νεκρούς σε τροχαίο

Πέθαναν 2 νέοι στην άσφαλτο

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο που ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος – Σε σοβαρή κατάσταση ο 20χρονος που φέρεται να παραβίασε το STOP (video)

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία διαδραματίζονται στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι, όπου τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του 19χρονος ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με το ΙΧ που οδηγούσε ο γνωστός τραγουδιστής, Γιάννης Ξανθόπουλος.

Φίλοι του 19χρονου αφήνουν ένα λουλούδι στον τόπο του δυστυχήματος ενώ κάποιοι ξεσπούν σε λυγμούς για την απώλεια του φίλου τους.

Πίσω από το σημείο όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο αδικοχαμένος νεαρός οι φίλοι του άφησαν μια φωτογραφία του ένω στο δρόμο υπάρχουν ακόμα τα θραύσματα από τη σφοδρότατη σύγκρουση.

Την ίδια ώρα, σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο 20χρονος οδηγός του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος, ενώ ο Γιάννης Ξανθόπουλος αν και τραυματίστηκε ελαφρά υπεβλήθη σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί διάσειση.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο 24χρονος τραγουδιστής, κινούμενος με το ασημί Ford του επί της Λεωφόρου Δεκελείας, στο ρεύμα προς Μενίδι, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αμάξι των δύο νεαρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο φέρεται να εμπλέκεται και τρίτο οχήμα ο οδηγός του οποίου πέρασε το STOP προτού ο Γιάννης Ξανθόπουλος κάνει το μοιραίο ελιγμό.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες. Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.


Πηγή