«Σφράγισε» τις εξελίξεις ο Τάσος Αρνιακός: «Χιόνι πριν τα Κούλουμα – Σε λευκό τοπίο περιοχές…»


«Σφράγισε» τις εξελίξεις ο Τάσος Αρνιακός: «Χιόνι πριν τα Κούλουμα – Σε λευκό τοπίο περιοχές…»


Διαφ.


Παρά το γεγονός πως δεν έρχεται στην χώρα κάποια σοβαρή κακοκαιρία που πρέπει να μας ανησυχεί, ο Τάσος Αρνιακός εφιστά την προσοχή!

Ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε σε βροχές και καταιγίδες που θα μας πλήξουν τα επόμενα 24ωρα, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα χιόνια που θα δουν τα βόρεια ορεινά της χώρας ακόμη και πριν την Καθαρά Δευτέρα. Η Αττική φαίνεται πως θα έχει άστατο καιρό και βροχές την Πέμπτη (14/3), ενώ το τριήμερο δείχνει να μην έχει κάτι το ανησυχητικό από πλευράς φαινομένων.

Δείτε επίσης: Κλείνει ο Μάρτιος με χιόνια: Τα Μερομήνια φέρνουν απρόσμενο καιρό για την 25η Μαρτίου!

Αναλυτικότερη πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό, στο βίντεο που ακολουθεί:

«Γης Μαδιάμ» ο καιρός από την Χριστίνα Σούζη – Εφιστά την προσοχή για 7 περιοχές (video)

Σήμερα Τρίτη (12/3) άστατος θα είναι ο καιρός, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα Δ τα Β και το Α Αιγαίο, σύμφωνα με την πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη.

Τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα και εντονότερα στο στην Ήπειρο, τη Δ. Στερεά, το Β. Ιόνιο, στη Θράκη , βαθμιαία στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο Δ 4 με 6 μποφόρ, και στο Αιγαίο Ν 6 με 8 , με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι έως 17 με 19 βαθμούς και τοπικά στα κεντρικά και νότια έως 20 με 21 βαθμούς.

Και την Τετάρτη τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα Δ , τα Β και το Α Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Πέμπτη τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα Α και Ν. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ – ΒΔ 3 με 5 μποφόρ και στα δυτικά και νότια πελάγη βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τέλος την Παρασκευή τοπικές βροχές ή μπόρες θα εκδηλωθούν κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


Πηγή