Άγιοι Ανάργυροι: Δεν δέχτηκαν τον δολοφόνο της Κυριακής στον Κορυδαλλό – Ποιος είναι ο λόγος


Άγιοι Ανάργυροι: Δεν δέχτηκαν τον δολοφόνο της Κυριακής στον Κορυδαλλό – Ποιος είναι ο λόγος


Διαφ.


O 39χρονος γυναικοκτόνος της αδικοχαμένης Κυριακής, ύστερα από απόπειρα του να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4), έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου θα μείνει εκεί για τρεις ή τέσσερις μέρες.

Να υπενθύμισουμε ότι ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή. Χθες (9/4) βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταφερόταν ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν έγινε δεκτός και επέστρεψε στο Αττικόν.

Σύμφωνα με το Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει. Δεν έλειπε, επίσης, ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Στο Τζάνειο υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι για κρατούμενους και έτσι ο 39χρονος δολοφόνος νοσηλεύεται απομονωμένος έχοντας δύο αστυνομικούς να τον φρουρούν.

Άγιοι Ανάργυροι: «Κοκτέιλ» αγχολυτικών και μεγάλη ποσότητα αλκόολ έδειξαν οι εξετάσεις του δολοφόνου της Κυριακής (video)

Σημαντικά είναι τα ευρήματα που προέκυψαν από τα τις τοξικολογικές και αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο δολοφόνος της Κυριακής, μετά το έγκλημα που διέπραξε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Όπως αποκάλυψε το MEGA, οι τιμές σε βενζοδιαζεπίνες και αλκόολ είναι ιδιαίτερα αυξημένες, κάτι που οδηγεί σε συμπεράσματα για τις συνθήκες που λειτούργησε ο πρώην σύντροφος της άτυχης 28χρονης. Συγκεκριμένα, οι βενζοδιαζεπίνες που ανήκουν στην κατηγορία των αγχολυτικών ενώ το «κανονικό» όριο είναι στα 200 ml ανά λίτρο, στις τοξικολογικές εξετάσεις του 39χρονου δράστη ήταν 10 φορές επάνω, δηλαδή 2857,1 ανά λίτρο.

Παράλληλα, στις αιματολογικές εξετάσεις του, η κατανάλωση αλκόολ έδειξε 1,1 ml ανά λίτρο, την ώρα που το όριο στα αλκοτέστ που υποβάλλονται οι οδηγοί από την τροχαία είναι από 0,20 έως 0,80 ml ανά λίτρο.

Λέων: Είχε κάνει υπερβολική χρήση

Με βάση αυτό ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μιλώντας στο ίδιο κανάλι ανέφερε πως: «Είναι διαφορετικό το λαμβάνω ουσίες και έχω εντελώς διαφορετική συμπεριφορά και διαφορετική η περίπτωση του ατόμου με ψυχολογικά προβλήματα που λαμβάνει αυτές τις ουσίες ως ασθενής κατά τη θεραπεία του. Οι συγκεκριμένες τιμές δείχνουν λήψη υπερβολικού αριθμού χαπιών.


Πηγή