Άγιοι Ανάργυροι: Τέσσερις αστυνομικοί φρουρούν στο Τζάνειο τον δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής – Παρακολουθούν κάθε του κίνηση


Άγιοι Ανάργυροι: Τέσσερις αστυνομικοί φρουρούν στο Τζάνειο τον δολοφόνο της 28χρονης Κυριακής – Παρακολουθούν κάθε του κίνηση


Διαφ.


Άγιοι Ανάργυροι: Σε ειδικό δωμάτιο κρατουμένων στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, φρουρούμενος, και μάλιστα από τέσσερις αστυνομικούς, παραμένει ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής, μετά την απόπειρα που έκανε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε πολλή ενέργεια μέσα του, ήταν βιαστικός» – Η συμπεριφορά του γυναικοκτόνου στον χώρο εργασίας του

Άγιοι Ανάργυροι: «Είχε πολλή ενέργεια μέσα του, ήταν βιαστικός» – Η συμπεριφορά του γυναικοκτόνου στον χώρο εργασίας του

Συγκεκριμένα, αστυνομική δύναμη τεσσάρων ανδρών έχει αναλάβει τη φρούρηση του 39χρονου δολοφόνου της 28χρονης Κυριακής, που βρήκε φρικτό θάνατο έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Τον φυλάνε συνεχώς 4 αστυνομικοί», επισήμανε ο Κ. Παλιοκαρίτης μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πρόεδρος εξωτερικών υπαλλήλων σωφρονιστικών καταστημάτων.

Όπως είπε ο ίδιος, ο 39χρονος δολοφόνος βρίσκεται σε ειδικό θάλαμο νοσηλείας κρατουμένων.

Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου υπάρχουν λιγότερα πράγματα για να μην κάνει κακό στον εαυτό του.
Έξω από τον θάλαμο βρίσκονται οι φρουροί που έχουν απευθείας οπτική επαφή με τον 39χρονο, καθώς υπάρχουν φόβοι πως θα επιχειρήσει νέα απόπειρα αυτοκτονίας.

Σχετικά με την κατάσταση του 39χρονου, ο κ. Παλιοκαρίτης είπε πως «δεν είναι και στα καλύτερά του, δεν σηκώνεται εύκολα, καθώς έχει βγει μόλις από την εντατική»

Άγιοι Ανάργυροι: Δεν δέχτηκαν τον δολοφόνο της Κυριακής στον Κορυδαλλό – Ποιος είναι ο λόγος

O 39χρονος γυναικοκτόνος της αδικοχαμένης Κυριακής, ύστερα από απόπειρα του να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα της Κυριακής (7/4), έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου θα μείνει εκεί για τρεις ή τέσσερις μέρες.

Να υπενθύμισουμε ότι ο 39χρονος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου οι γιατροί τον κράτησαν στη ζωή. Χθες (9/4) βγήκε από τη ΜΕΘ και θα μεταφερόταν ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά δεν έγινε δεκτός και επέστρεψε στο Αττικόν.

Σύμφωνα με το Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει. Δεν έλειπε, επίσης, ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Στο Τζάνειο υπάρχουν ειδικοί θάλαμοι για κρατούμενους και έτσι ο 39χρονος δολοφόνος νοσηλεύεται απομονωμένος έχοντας δύο αστυνομικούς να τον φρουρούν.


Πηγή