Survivor 2024: Ανελέητα «καρφιά» Χρύσας σε συμπαίκτη της – «Κάνει παραπονάκια λες και είναι κοριτσάκι…»


Survivor 2024: Ανελέητα «καρφιά» Χρύσας σε συμπαίκτη της – «Κάνει παραπονάκια λες και είναι κοριτσάκι…»


Διαφ.


Survivor 2024: Ένα επεισόδιο γεμάτο ίντριγκες παρακολουθούμε και απόψε (11/3), στο Survivor. Οι κόντρες καλά κρατούν, ενώ αναμένουμε να δούμε και τι θα συμβεί στο αποψινό συμβούλιο του νησιού μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 spoiler: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη των Μαχητών! Αποχωρεί από το Survivor;

Survivor 2024: «Κόλαφος» η Χρύσα Χατζηγεωργίου για τον Σταμάτη Ταλαδιανό

Σήμερα λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας η Χρύσα Χατζηγεωργίου πέταξε τα “καρφιά” της στον Σταμάτη Ταλαδιανό υποστηρίζοντας ότι στο χθεσινό συμβούλιο “έκανε σαν κοριτσάκι.”

«Εμείς υποστηρίξαμε τον Γκιουλέκα γιατί πραγματικά συμφωνήσαμε με αυτό που έλεγε. Ο Σταμάτης πάλι έλεγε τα άλλα τα δικά του. Άλλη φάση, αλλού! Είμαστε στην ίδια ομάδα. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη, κριτική σκέψη και μάτια να βλέπουμε. Έκανε παράπονα, λες και είναι κοριτσάκι. Ότι δεν με ρώτησες αν είμαι καλά, αν θέλω να σταματήσουμε και αν το ένα ή το άλλο. Εν τέλει πιάστηκαν από άλλη κουβέντα ουσιαστικά, που είπαν ότι ο Σταμάτης στις αντιδράσεις του είναι υπερβολικός» είπε η Χρύσα Χαζτηγεωργίου.

Survivor 2024 spoiler 11/03: Η ανατροπή έγινε! Αυτή η ομάδα κερδίζει τη 2η ασυλία – Ποιος είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 11/03: Αγώνας 2ης ασυλίας, μετά την αλλαγή των ομάδων. Ποια ομάδα θα κερδίσει; Κόκκινοι ή Μπλε;

Χτες είχαμε ένα ανατρεπτικό επεισοδίο. Ο Γιώργος Λιανός κάλεσε Διάσημους και Μαχητές σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού για να τους ανακοινώσει αυτό που όλοι περιμέναμε και είχατε ενημερωθεί εδώ και μέρες, μέσα από το Athensmagazine.gr. Τι ήταν αυτό; Μα φυσικά οι αλλαγές των ομάδων. Νέοι κόκκινοι και νέοι μπλε αποτελούν πλέον τις δύο ομάδες και εμείς σας έχουμε το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο.

Στο πρώτο επεισοδίο, μετά την αλλαγή των ομάδων, Διάσημοι και Μαχητές ή καλύτεροι Κόκκινοι και Μπλε έδωσαν τον πρώτο αγώνα τους για την ασυλία της εβδομάδας, με τους κόκκινους να επιστρέφουν σε νίκες για την ασυλία και να κάνουν το 1-0. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι μπλε να δώσουν μια υποψήφια προς αποχώρηση που ήταν η Ευγενία Μπόρλα, η οποία πλέον ανήκει στην ομάδα των Μαχητών!

Survivor 2024 spoiler 11/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία

Σήμερα όμως είναι μια νέα μέρα και έχουμε πλέον επιβεβαιωμένο τον νικητή. Νέοι Διάσημοι και νέοι Μαχητές μπαίνουν στον στίβο μάχης του Survivor με στόχο την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα λοιπόν με το ανατρεπτικό Survivor spoiler του Athensmagazine.gr, νικήτρια ομάδα απόψε το βράδυ θα είναι οι ξανά οι Κόκκινοι!

Survivor 2024 spoiler 11/03: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τώρα, όσον αφορά, τον δεύτερο υποψήφιο, επίσης έχει επιβεβαιωθεί το spoiler και δεν γίνεται να μην είναι η Μαριλίνα Βακονδίου!


Πηγή