Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Αρνείται τα πάντα η πρώην παίκτρια ριάλιτι – «Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση, εργαζόμουν στο βενζινάδικο…» (video)


Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Αρνείται τα πάντα η πρώην παίκτρια ριάλιτι – «Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση, εργαζόμουν στο βενζινάδικο…» (video)


Διαφ.


Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα νοθείας καυσίμων. Οι συλληφθέντες, ο «παπάς», ο «μάγος» και η πρώην παίκτρια ριάλιτι κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών και αρνούνται τα όσα τους αποδίδονται.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της η κοπέλα ήταν εκεί μόνο δύο μήνες, η αρμοδιότητά της ήταν να κόβει αποδείξεις και τιμολόγια για τους πελάτες και ό,τι αφορά το πλύσιμο οχημάτων.

«Είμαι αθώα, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά που ακούγονται, δεν υπάρχει στη δικογραφία κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο για μένα, εγώ απλώς εργαζόμουν στο βενζινάδικο τους τελευταίους δυο μήνες», ήταν τα λόγια της πρώην παίκτριας ριάλιτι.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, κ. Δημήτρη Ζορμπά, η 27χρονη είναι κρατούμενη γιατί ήταν τη στιγμή της εφόδου στο βενζινάδικο. Όπως αναφέρει η ίδια στο βιογραφικό της, η επαφή της με τη μόδα έγινε νωρίς στη ζωή της, αφού η μητέρα της δούλευε σε βιομηχανία με ρούχα. Έτσι, θυμάται τον εαυτό της από την ηλικία των 3-4 ετών να δοκιμάζει, να αλλάζει, να τροποποιεί και να διαμορφώνει το δικό της στυλ.

Κύκλωμα νοθείας καυσίμων: Βίντεο ντοκουμέντο από την δράση τους με drone – Νέα στοιχεία στο «φως» από την ΕΛΑΣ (video)

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του κυκλώματος με τα νοθευμένα καύσιμα είδε το φως της δημοσιότητας.

Τα πλάνα είναι αποκαλυπτικά και δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εγκληματική οργάνωση.

Έχουν ληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ με drone που χρησιμοποίησαν προκειμένου να παρακολουθούν στενά τη δράση τους και δείχνουν τα μέλη του κυκλώματος να μεταφέρουν τα υλικά με τα οποία νόθευαν τα καύσιμα.

Είχαν σύνδεση με την Greek Mafia

Τα μέλη του κυκλώματος νοθείας καυσίμων και ποτών που εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία φέρεται να είχαν σύνδεση με τη λεγόμενη Greek Mafia. Συνολικά οι αστυνομικοί έχουν περάσει χειροπέδες σε 20 άτομα -ανάμεσά τους και στον φερόμενο ως αρχηγό-, ενώ στη δικογραφία εμπλέκονται και αναζητούνται άλλα 10 μέλη.

Εγκατάσταση-κλειδί με τον κόσμο της νύχτας αποτελεί σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πάρκινγκ φορτηγών που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση στην περιοχή του Ασπροπύργου. Ο χώρος αυτός φέρεται να ανήκε στον Γιάννη Σκαφτούρο που ήταν γνωστός και ως «θείος Τζο», ο οποίος εκτελέστηκε το Πάσχα του 2022 στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια. Με βάση τις ίδιες πηγές χ τον Ιούνιο του 2023 στην ίδια επιχείρηση είχαν γίνει στόχος φορτηγά οχήματα.


Πηγή