«Πυρά» Σίσσυς Χρηστίδου για Λάκη Λαζόπουλο – «Αισθάνομαι μία εμπάθεια και εμμονή» (video)


«Πυρά» Σίσσυς Χρηστίδου για Λάκη Λαζόπουλο – «Αισθάνομαι μία εμπάθεια και εμμονή» (video)


Διαφ.


To ξέσπασμα του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Γιώργου Λιάγκα στο podcast του σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, βλέποντας το απόσπασμα που έπαιξε στον «αέρα» της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια πήρε θέση και αναφέρθηκε στη διαφορά που έχουν τώρα τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου, με την περίοδο που έκανε το Αλ Τσαντίρι.

«Δεν την πιάνω την κότα να την ξεπουπουλιάσω. Την έχω πάρει την κότα μέσα και μπήκαν μέσα και τα άλλα τα κοτέτσια. Πήρε τη σημαία, το προϊόν ο σαχλιάγκας, ο προστάτης των κατινομάγαζων, η κουτσομπόλα άνδρας. Τι θα γίνεις παιδί μου όταν μεγαλώσεις; Όταν μεγαλώσω θα γίνω κουτσομπόλα. Μπράβο! Κουτσοομπόλα, ναι. Έγινε και ΚΤΕΟ του χιούμορ ο Λιάγκας. Θα περνάμε από έλεγχο, αφού ξεκίνησε από ένα δελτίο κατινιάς στο Star, αναδείχθηκε σε μετρ της κιτρινίλας και έχει φτάσει στο σημείο του ίκτερου» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα.


Σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε: «Την Καινούργιου τη συμπαθώ, την έχω καλέσει και στην εκπομπή μου, αλλά δεν είναι λόγος να μη λέω και αυτό που σκέφτομαι. Δεν θα μου απαγορεύσει κανένας, ούτε θα με εκφοβίζει, ούτε θα με καλεί να συμμετέχω σε νομική κουβέντα στην τηλεόραση. Από τον νόμο είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω μόνο στο δικαστήριο ή υπάρχει νόμος να πηγαίνω και στην εκπομπή του Λιάγκα; Δεν κάνω τηλεόραση και δεν θα κάνω το Τσαντίρι. Ξέρετε τι ισχύει για μένα για την τηλεόραση. Η σάτιρα για σας είναι μια ξένη λέξη, δεν τη μιλάτε».

Άφωνη η Σίσσυ Χρηστίδου, αρνείται να το πιστέψει: «Πως το κάνεις αυτό; Πως;» (video)

Στον σάλο που προκλήθηκε μετά το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη, τοποθετήθηκε με τη σειρά της η Σίσσυ Χρηστίδου.

Το θέμα αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», το πρωί του Σαββάτου 2/3, με την παρουσιάστρια να δηλώνει συγκλονισμένη.

«Με τα ονόματα αυτά… μου κάνει εντύπωση, αναρωτιέμαι ρε παιδί μου… δεν είναι τι είναι σωστό, τι λέει το πρωτόκολλο, δε θα σταθώ καθόλου σε αυτό», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του MEGA.

«Πώς το κάνεις; Πώς το κάνεις; Πώς πας και σβήνεις αυτά τα ονόματα που κουβαλάνε τόσο πόνο; Κάθε γράμμα που είναι γραμμένο εκεί», τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι».

Δείτε επίσης: «Έσπασε» η Δανάη Μπάρκα: «Είναι κατάφορη η αδικία…» – Η απαντηση για τον «πόλεμο» που δέχθηκε στα social media

«Είναι φοβερό πώς το κράτος εξαντλεί τα αντανακλαστικά του και στο μπάζωμα και στο να καθαρίσουν την πόλη… και στα Τέμπη και εδώ. Ενώ βλέπεις άλλα που είναι κατεστραμμένα χρόνια και δε δίνει σημασία κανένας», σχολίασε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

«Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες. Εγώ συγκλονίστηκα όταν το είδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω», υπογράμμισε η Σίσσυ Χρηστίδου.


Πηγή