Δυστυχώς τίτλοι τέλους από τον Τάσο Αρνιακό: «Εδώ το χιόνι θα κρατήσει…»


Δυστυχώς τίτλοι τέλους από τον Τάσο Αρνιακό: «Εδώ το χιόνι θα κρατήσει…»


Διαφ.


Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός έβαλε τίτλους τέλους στα σενάρια για χιονιά που σε χαμηλά υψόμετρα, ωστόσο επεσήμανε πως άσπρη μέρα θα δουν σίγουρα οι κάτοικοι των χωριών της Βόρειας Ελλάδας πάνω από τα 900 μέτρα!

Παρά τις τοπικές βροχές που θα επιμείνουν και την Παρασκευή (8/3), το Σαββατοκύριακο θα έρθει με εξαιρετικά ανοιξιάτικη διάθεση και νέα άνοδο της θερμοκρασίας, που λίγο υποχώρησε σε κάποιες περιοχές λόγω των βοριάδων τις τελευταίες ημέρες.

Η αναλυτικότερη πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό:

Καιρική «κόλαση» από τα Μερομήνια: Δραματική πρόβλεψη για τα τριήμερα Καθαράς Δευτέρας και 25ης Μαρτίου

Μερομήνια: Ο Μάρτιος θα είναι πιο «γλυκός» σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο αρκετό κρύο θα επανέλθει στις τελευταίες μέρες του. Με την ευκαιρία, δείτε την πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο.

Πιο συγκεκριμένα, ας δούμε τι αναμένουμε καιρικά το επόμενο δίμηνο:

Μάρτιος 2024

Ο πρώτος μήνας που θα έχει πιο ήπιο καιρό αναμένεται να είναι ο Μάρτιος. Μετά τα μέσα του μήνα, ωστόσο, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να είναι ξανά έντονα κατά τόπους ενώ στο τέλος του θα υπάρχει ισχυρή κακοκαιρία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Απρίλιος 2024

Με δύσκολο καιρό θα αρχίσει ο Απρίλιος, ωστόσο, στην πορεία θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι βροχές και ο αέρας θα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι τα μέσα του μήνα, όταν και σταδιακά θα αρχίσει περαιτέρω βελτίωση.

«Κόβει στη μέση» την Ελλάδα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης: Οι περιοχές που θα βρέξει κι εκείνες που θα… μυρίσει τσίκνα

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης χωρίζει… στα δύο την χώρα καιρικά, αναφέροντας πως στη μισή θα μπορέσουμε να ψήσουμε για την Τσικνοπέμπτη, ενώ στην άλλη μισή τα φαινόμενα δε θα λείψουν, κάτι που αναφέρει και ο Τάσος Αρνιακός.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, εκεί όπου θα συναντήσουμε πιο έντονα φαινόμενα, είναι στη δυτική, την κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, με βοριάδες παράλληλα στο Αιγαίο άνω των 6 μποφόρ, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα σημειωθεί περίπου στους 20 βαθμούς.

Από αύριο (8/3) εκτονώνεται το κύμα κακοκαιρίας προς τα ανατολικά, με τα φαινόμενα να αποχωρούν από το απόγευμα για ένα ακόμη καλύτερο Σαββατοκύριακο και μια νέα εβδομάδα, που θα ξεκινήσει με άνοδο της θερμοκρασίας στους 24 βαθμούς, για να έρθουν νέες βροχοπτώσεις προς τα μέσα της.

Δείτε την πρόγνωση στο Athensmagazine.gr:


Πηγή