Survivor 2024 spoiler 05/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Survivor 2024 spoiler 05/03, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία – Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 05/03: Αγώνας για την 3η ασυλία της εβδομάδας σήμερα, με Διάσημους και Μαχητές να δίνουν την μάχη τους για να διατηρήσουν την θέση τους στον Άγιο Δομίνικο!

Όπως βλέπουμε και στο trailer του σημερινού (05/03) επεισοδίου, το κλίμα στους Μαχητές είναι πολύ κακό, με την Σταμάτη Ταλαδιανό να βρίσκεται στο στόχαστρο και να έχει ανοικτή κόντρα με τον Γιάννη Περπατάρτη ενώ και ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται σε ρόλο ρυθμιστή.

Χτες είδαμε όμως πως το αρνητικό αυτό κλίμα στους Μαχητές δεν τους επηρέασε αγωνιστικά και κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη στην δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και να στείλουν τους Διάσημους στην κάλπη.

Εκεί, η Ευγενία Μπόρλα, όπως ήταν αναμενόμενο ήταν η κοπέλα που βγήκε ως υποψήφια προς αποχώρηση και θα κληθεί να μονομαχήσει για να παραμείνει στο Survivor 2024 και τον Άγιο Δομίνικο!

Κάπως έτσι κλείδωσε η γυναικεία μονομαχία και οι άλλες δύο υποψήφιες θα είναι κι αυτές γυναίκες. Από ποια ομάδα όμως θα προκύψει η 3η υποψήφια προς αποχώρηση; Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την τρίτη ασυλία;

Survivor 2024 spoiler 05/03: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία της εβδομάδας

Σύμφωνα με τις επιβεβαιωμένες πια πληροφορίες μας από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που απόψε θα κάνει το 2/3, θα είναι οι Μαχητές!

Απόψε λοιπόν οι Διάσημοι θα κληθούν ξανά να δώσουν μια γυναίκα ως υποψήφια προς αποχώρηση. Ποια θα είναι αυτή; Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και σε πολύ λίγο αποτελεί δεύτερο spoiler σχετικά με την υποψηφιότητα της σημερινής μέρας.

Survivor 2024 spoiler 05/03: Boom! Αυτή η είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση!

Απόψε λοιπόν οι Διάσημοι θα κληθούν ξανά να δώσουν μια γυναίκα ως υποψήφια προς αποχώρηση. Ποια θα είναι αυτή; Οι πληροφορίες μας λένε πως θα είναι είτε η Αναστασία Τσέρου, ως νέα και αδύναμη αγωνιστικά παίκτρια.


Πηγή