Survivor 2024: Ο Ρικουνάκης γονάτισε και προσκύνησε τη Χρύσα – «Θεέ μου τι κάνει, έγινα και νύφη…»


Survivor 2024: Ο Ρικουνάκης γονάτισε και προσκύνησε τη Χρύσα – «Θεέ μου τι κάνει, έγινα και νύφη…»


Διαφ.


Survivor 2024: Το αποψινό (5/3) επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε και μαζί με αυτό άρχισαν και τα υπονοούμενα για το νέο ειδύλλιο του παιχνιδιού.

Ο Νίκος Ρικουνάκης, που μπήκε πρόσφατα στην ομάδα των κόκκινων, αν και προσπάθησε να κρατήσει τα συναισθήματά του για τον εαυτό του, δεν μπόρεσε να κρυφτεί από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον ξεμπρόστιασαν και αποκάλυψαν το ενδιαφέρον του για την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η οποία έχει μιλήσει στη δική της ομάδα για εκείνον.

«Μου έχει πει ότι είναι φαν της Χρύσας και όλο αυτό ξεκίνησε στη μονομαχία, όπου τον έπιασα και του είπα “μη σε δω να στηρίζεις συμπαίκτη σου, να στηρίξεις τη Χρύσα για να μη φύγει και να έχεις ελπίδες”. Το είπα και το έκανε. Σε αυτό το νέο love story, μεταξύ σοβαρού και αστείου κουμπάροι είμαστε εγώ και ο Παππάς», είπε χαρακτηριστικά ο Τζέιμς Καφετζής για τους δύο παίκτες.

«Ο Νίκος τελικά είναι κρυφο-Χρύσα, είναι επιβεβαιωμένο αυτό. Χωρίς τη συγκατάθεση της νύφης όμως, δεν γίνεται τίποτα, οπότε προχωράμε. Έγινα και νύφη, άλλο που δεν ήθελα», δήλωσε με την σειρά της η άμεσα ενδιαφερόμενη, ενώ ο Νίκος επισήμανε στην κάμερα του ΣΚΑΙ: «Το μυστικό μου φανερώθηκε, δεν έμεινε κρυφό. Ό,τι προκύψει, ας γίνει».

Το φιλί του Ρικουνάκη στη Χρύσα

Τα υπονοούμενα συνεχίστηκαν και λίγο πριν τον αγώνα, με τον Γιώργο Λιανό να τους “πειράζει”. Σε ερώτηση που έκανε στην ξανθιά παίκτρια για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας που θα ήθελε να κλέψει, απάντησε το όνομα του Νίκου Ρικουνάκη, “φουντώνοντας” τις φήμες. Εκείνος τότε την πλησίασε μετά από παρότρυνση του Τζέιμς, γονάτισε και της φίλησε το χέρι και ξεκίνησαν τα επιφωνήματα.

Ο παρουσιαστής συνέχισε τα “πειράγματα” μετά από όσα είδε και ρώτησε έπειτα την Σταυρούλα εάν “δίνει” την φίλη της, στον αντίπαλο, με εκείνη να του κόβει τα φτερά λέγοντας: «Θα την έδινα, αλλά η κοπέλα δεν είναι μόνη της…».


Πηγή