Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν ο μικρός μου αδερφός – Πάντα τον προστάτευα» – Σπαράζει καρδιές η αδερφή του 57χρονου γιατρού (video)


Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Ήταν ο μικρός μου αδερφός – Πάντα τον προστάτευα» – Σπαράζει καρδιές η αδερφή του 57χρονου γιατρού (video)


Διαφ.


Σοκαρισμένη από το άγριο φονικό με θύμα τον αδερφό της στην Αγία Βαρβάρα, η αδερφή του 57χρονου ξεσπά:

«Ούτε και εγώ ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί. Από την Ασφάλεια μπορεί να βγάλουν μία άκρη γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω άκρη πραγματικά. Όταν ξαφνικά με αυτό τον τρόπο χάνεις τον αδελφό σου, ο οποίος ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος, δοτικός προς την οικογένεια, αγαπούσε υπερβολικά τα παιδιά του, τα είχε δώσει όλα για την οικογένεια. Δεν υπάρχουν λόγια. Σίγουρα από την πλευρά του θύματος δεν πήγε κάτι στραβά, γιατί αγαπούσε την οικογένεια του και ήταν και καλόκαρδος, καλόψυχος, καλοπροαίρετος. Δεν μου είχε πει κάτι. Πιστεύω θα με έπαιρνε τηλέφωνο. Πάρα πολύ σκληρό. Ήταν ο μικρός μου αδελφός, τον αγαπούσα υπερβολικά. Είχαμε μείνει από μικρά ορφανά από πατέρα, εγώ 15 εκείνος 10 και ήταν πάντα ο μικρός μου αδελφός που τον προστάτευα. Είχε πάρει πολύ αγάπη».

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: «Φώναζε η πεθερά ”θα σε σκοτώσω”» – Ο άγριος καβγάς τον Οκτώβριο του 2023 ανάμεσα στο θύμα και τα πεθερικά του (video)

Αρχίζουν να ανοίγουν στόματα για το στυγερό έγκλημα της Αγίας Βαρβάρας.

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/2) η εκπομπή «Live News» παρουσίασε μαρτυρίες συγγενών και φίλων που ξετυλίγουν το κουβάρι των δραματικών γεγονότων, με τη στυγερή δολοφονία του 57χρονου γιατρού από τον πεθερό του.

Τι αποκαλύπτουν για την ενέδρα θανάτου του 69χρονου και τον άγριο καυγά πριν από λίγους μήνες που είχε φέρει στη γειτονιά την αστυνομία;

Όπως τονίζουν άνθρωποι που τους γνώριζαν, οι σχέσεις τους το τελευταίο διάστημα ήταν κάκιστες.

«Ο γιατρός είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα στους γονείς να μην βλέπουν τα παιδιά», είπε η γειτόνισσα.

Τον περασμένο Οκτώβριο όπως λένε, ο 69χρονος δράστης και η σύζυγός του, είχαν τσακωθεί άγρια με το θύμα, με τις φωνές να ξεσηκώνουν ολόκληρη τη γειτονιά.

Τον Οκτώβρη έγινε ένα πολύ άσχημο σκηνικό. Διαπληκτιζόταν ο γαμπρός με τον πεθερό. Φώναζε η πεθερά ”θα σε σκοτώσω”. Μετά από λίγο ήρθε η αστυνομία», πρόσθεσε.

Κανείς τότε δεν μπορούσε να διανοηθεί τα όσα έμελλε να συμβούν, πριν από δύο 24ωρα.

Στο ισόγειο ο καθ’ ομολογία δράστης και η σύζυγός του. Στον 1ο όροφο το θύμα, με την γυναίκα και τα 3 παιδιά τους και στον τελευταίο όροφο, ο γιος του 69χρονου, που ήταν εκείνος που ειδοποίησε τους συναδέλφους του, αστυνομικούς μετά το φονικό.

«Κατά τι 7 το απόγευμα άκουσα τον πρώτο πυροβολισμό, και στην αρχή νόμιζα πως ήταν ”γουρούνα” αλλά ακούγοντας τον δεύτερο πυροβολισμό κατάλαβα πως είχε γίνει κάτι σοβαρό και βγήκα έξω. Τότε, είδα τον δράστη να κρατάει την καραμπίνα και δίπλα του ήταν ο γιος του που του φώναζε ”τι έκανε γ@@ τον σκότωσες”».


Πηγή