Δολοφονία στη Μάνδρα: Η στιγμή που φλέγεται το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά (Video)


Δολοφονία στη Μάνδρα: Η στιγμή που φλέγεται το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά (Video)


Διαφ.


Δολοφονία στη Μάνδρα: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που φλέγεται το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το βράδυ της Τετάρτης (07/02) στη Μάνδρα. Βίντεο ντοκουμέντο της ΕΡΤ δείχνει το αμάξι, στο οποίο βρέθηκε απανθρακωμένος ο επιχειρηματίας, να είναι τυλιγμένο στις φλόγες.

Οι δράστες επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα κι ο συνεπιβάτης φαίνεται ότι ήταν εκείνος που «γάζωσε» τον 59χρονο οδηγό, από τη δεξιά πλευρά. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς καθώς έχουν βρεθεί 15 τουλάχιστον κάλυκες από καλάσνικοφ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Στη συνέχεια, οι δράστες κατέβηκαν από τη μηχανή, πέταξαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του θύματος το καλάσνικοφ και έβαλαν φωτιά στο όχημα, με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο επιχειρηματίας.

Στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων έχει βρεθεί καμένη μία μηχανή και οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν αναλάβει την έρευνα, εξετάζουν αν συνδέεται με το έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Ο επιχειρηματίας διέθετε προσωπική ασφάλεια, την οποία δεν την είχε μαζί του σήμερα και πιθανότατα αυτό το γνώριζαν οι δολοφόνοι του, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της Ασφάλειας, ίσως έχουν χαθεί και πολύτιμα στοιχεία, καθώς η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ρίξει πάρα πολύ νερό για να μπορέσει κατασβήσει τη φωτιά.

Είχε δολοφονηθεί και η πρώην σύζυγός του

Τον Μάιο του 2018, είχε πέσει θύμα δολοφονίας και η 51χρονη πρώην σύζυγός του, έξω από το σπίτι της στην Μάνδρα, με τις έρευνες της Αστυνομίας να δείχνουν ότι η δολοφονία είχε ως κίνητρο τη ληστεία από Αλβανό κακοποιό.

Το θύμα της σημερινής δολοφονίας ήταν πρόσωπο γνωστό στην περιοχή καθώς ασκούσε εμπορική δραστηριότητα. Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν για χρόνια στο εμπόριο ενώ είχε υπάρξει και ποδοσφαιρικός παράγοντας.


Πηγή