Κέιτ σωστή βασίλισσα, Χάρι ολόιδιος ο Κάρολος: Έτσι θα είναι όλη η βασιλική οικογένεια σε 30 χρόνια! (photos)


Κέιτ σωστή βασίλισσα, Χάρι ολόιδιος ο Κάρολος: Έτσι θα είναι όλη η βασιλική οικογένεια σε 30 χρόνια! (photos)


Διαφ.


Με τις σοβαρές περιπέτειες της υγείας του βασιλιά Καρόλου και της Κέιτ Μίντλετον, αλλά και την επάνοδο του πρίγκιπα Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, η βρετανική βασιλική οικογένεια βρίσκεται αναμφίβολα και πάλι στο επίκεντρο της διεθνούς προσοχής.

Δείτε επίσης: Κίνηση ματ από την Κέιτ Μίντλετον: Φέρνει επιτέλους την συμφιλίωση με τον Χάρι και την Μέγκαν;

Πώς θα είναι η βασιλική οικογένεια σε 30 χρόνια από τώρα

Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον

Πολλοί αναρωτιούνται γύρω από το ποια θα είναι η εξέλιξη των πραγμάτων εάν ο Κάρολος, για παράδειγμα, παραιτηθεί του θρόνου δίνοντάς τον στον Ουίλιαμ, ή αν οι σχέσεις των «εξόριστων» Χάρι και Μέγκαν με τη βασιλική οικογένεια θα φτιάξουν.

Ουίλιαμ και Τζορτζ
Ουίλιαμ και Τζορτζ

Ετσι, λοιπόν, το γαλλικό έντυπο «Paris Match» αποφάσισε να αξιοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να μας παρουσιάσει το πώς θα μπορούσαν να είναι οι Βρετανοί «γαλαζοαίματοι» σε 30 χρόνια από τώρα. Το περιοδικό δημοσίευσε εικόνες, αλλά και ένα επεξηγηματικό κείμενο, για το ποια θα είναι η μοίρα του καθενός.

Τζορτζ
Τζορτζ

Σε μία τριακονταετία από τώρα, ο γκριζομάλλης πια πρίγκιπας Χάρι έχει επιστρέψει μόνιμα στη Βρετανία, καθώς η Μαρκλ τον έχει παρατήσει για τον… πρόεδρο των ΗΠΑ. Εμφανισιακά, ο Χάρι είναι πλέον φτυστός ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος.

Πρίγκιπας Χάρι
Πρίγκιπας Χάρι

Στο θρόνο δεν βρίσκεται, ωστόσο, ούτε ο ίδιος ούτε ο αδελφός του και διάδοχος του Καρόλου, πρίγκιπας Ουίλιαμ. Μετά από μερικά χρόνια βασιλείας, ο Ουίλιαμ έχει παραχωρήσει το θρόνο στον μεγάλο του γιο, πρίγκιπα Τζορτζ. Οσο για την Κέιτ, έχει ξεπεράσει τον καρκίνο και αναλαμβάνει το ρόλο της βασιλομήτορος. Σε ηλικία 72 ετών, τη βλέπουμε, με τα γκρίζα πια μαλλιά της χτενισμένα σε κομψές μπούκλες, να ατενίζει το μέλλον με αποφασιστικότητα.


Πηγή