Survivor 2024 spoiler 07/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε!


Survivor 2024 spoiler 07/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού απόψε!


Διαφ.


Survivor 2024 spoiler 07/02, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Μπορεί απόψε να έχουμε αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος είναι το φαβορί να αποχωρήσει), ωστόσο πριν από τις μάχες αυτές, οι δύο ομάδες μάχονται για το έπαθλο φαγητού. Ποια θα κερδίσει;

Μετά το 3-0 στις ασυλίες της εβδομάδας, Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν για ακόμα μια φορά, την τελευταία αυτή την εβδομάδα, στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Ποια ομάδα θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να το κερδίσει απόψε;

Οι Διάσημοι έχουν πάρει τον αέρα των Μαχητών, οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να διαλύεται μετά το συμβούλιο της 2ης ασυλίας στο Survivor 2024. Η κλίκα της ομάδας των Μαχητών, Ιωάννα, Χρύσα και Μαριλίνα, έθεσαν πάνω από το συμφέρον της ομάδας τη δική τους παραμονή. Τώρα βρίσκονται όχι μόνο πεινασμένες, αλλά αντιμετωπίζουν ακόμα και τον κίνδυνο να χάσουν τους καλύτερους παίκτες τους.

Survivor 2024 spoiler 07/02

Survivor 2024 spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (07/02);

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό για το έπαθλο φαγητού. Διάσημοι ή Μαχητές θα καταφέρουν να επικρατήσουν; Το trailer που δόθηκε από τον ΣΚΑΪ για το αποψινό επεισόδιο επικεντρώνεται περισσότερο στο ατμοσφαιρικό κλίμα της ομάδας των Μαχητών, αλλά δείχνει ξεκάθαρα ότι οι παίκτες και από τις δύο ομάδες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού. Θα μπορέσουν οι Μαχητές, παρά το ατμοσφαιρικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, να ανατρέψουν την κατάσταση και να κερδίσουν απόψε το έπαθλο φαγητού.

Τώρα λοιπόν θα σας αποκαλύψουμε, εδώ στο Athensmagazine.gr, την διαρροή για την νικήτρια ομάδα, η οποία σύμφωνα με το Survivor spoiler, είναι ξανά οι Διάσημοι.

Δείτε με την ευκαιρία το trailer του σημερινού επεισοδίου:


Πηγή