Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς


Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς


Διαφ.


Τον θάνατο του ηθοποιού Κώστα Ματσακά έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω ανάρτησής του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με την ευκαιρία, δείτε ποιος γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε για ακόμα ένα θλιβερό νέο.. Ο σπουδαίος μας ηθοποιός και πρωταγωνιστής για δεκαετίες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που υπηρέτησε με αγάπη και αυταπάρνηση την τέχνη μας, με σπουδαίους ρόλους και ανεπανάληπτες ερμηνείες στην Επίδαυρο , με μια ταινία στο ενεργητικό του (“Κάθε Σάββατο” του Βασίλη Βαφέα), ο Κώστας Ματσακάς, έφυγε από την ζωή στα 95 του.. Μάθημα για όλους μας ο βίος του.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας σπουδαίε συνάδελφε…Σ ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες σε μας και το κοινό μας».

Άννα Παναγιωτοπούλου: Πότε και που θα της πουν το τελευταίο «αντίο»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε από τη ζωή το Μεγάλο Σάββατο (4/5) σε ηλικία 76 ετών και βύθισε στη θλίψη όλον τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 9 Μάϊου, ωστόσο από το περιβάλλον της ηθοποιού δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το τελευταίο «αντίο».

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή της για την μεγάλη ηθοποιό και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι μια εποχή, είναι μια ιστορία που δεν θα σβήσει. Οι ιστορίες γράφονται από τους ανθρώπους και μένουν πάντα εκεί. Συλλυπητήρια στους οικείους της και σε όλους μας. Όλοι μέσα μας, όταν φεύγουν τέτοιοι ηθοποιοί, που στην ουσία δεν φεύγουν ποτέ, θρηνούμε κι εμείς ένα κομμάτι μας, μια εποχή που έχουμε μεγαλώσει, που έχουμε συνυπάρξει, που έχουμε αγαπήσει», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Ενώ πρόσθεσε: «Η Άννα Παναγιωτοπούλου έχει χαράξει τη δική της ιστορία και θα την θυμόμαστε πάντα και θα την κρατάμε με τον τρόπο μας εδώ. Είναι μια ιστορία από μόνη της», είπε η παρουσιάστρια του Mega για την απώλεια της ηθοποιού.



Πηγή