Βαρύ πλήγμα για τον Χρήστο Δάντη – «Έμεινα βουβός αυτές τις ημέρες…»


Βαρύ πλήγμα για τον Χρήστο Δάντη – «Έμεινα βουβός αυτές τις ημέρες…»


Διαφ.


Το δικό του αντίο στον Αντώνη Τουρκογιώργη είπε ο Χρήστος Δάντης με ανάρτησή του στο Instagram.

«Το Ελληνικό Rock ξεκίνησε με τους Socrates, τον Γιάννη Σπάθα και τον Αντώνη Τουρκογιώργη κυρίως που ήταν οι δημιουργοί τους. Ελπίζω το ότι «χάθηκαν» και οι δυο να μη σημαίνει το τέλος του. Έμεινα λίγο βουβός αυτές τις μέρες για να δω αν θα επαληθευτεί αυτό που μου είχε πει κάποτε ο Σπάθας. «Δε βαριέσαι Χρήστο, αυτά τα … δε μας συγχώρεσαν ποτέ τον Αγγλικό στίχο στα τραγούδια μας κι όταν γίνεται κουβέντα για το είδος αυτό, κοιτάζουν να μας περάσουν στα ψιλά γράμματα». Τελικά, αλήθεια έλεγε. Ελάχιστες αναφορές, σα να μη συνέβη. Στο καλό τεράστιε Αντώνη Τουρκογιώργη.

Συγνώμη που δε φροντίσαμε εμείς οι νεότεροι σας, τα μαθητούδια σας. Ευχαριστώ για τη γνώση, την παρέα με τη μουσική σου, το Μπασσο αλλά και τη φωνάρα σου», έγραψε ο Χρήστος Δάντης.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς

Τον θάνατο του ηθοποιού Κώστα Ματσακά έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω ανάρτησής του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με την ευκαιρία, δείτε ποιος γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε για ακόμα ένα θλιβερό νέο.. Ο σπουδαίος μας ηθοποιός και πρωταγωνιστής για δεκαετίες του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που υπηρέτησε με αγάπη και αυταπάρνηση την τέχνη μας, με σπουδαίους ρόλους και ανεπανάληπτες ερμηνείες στην Επίδαυρο , με μια ταινία στο ενεργητικό του (“Κάθε Σάββατο” του Βασίλη Βαφέα), ο Κώστας Ματσακάς, έφυγε από την ζωή στα 95 του.. Μάθημα για όλους μας ο βίος του.. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας σπουδαίε συνάδελφε…Σ ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες σε μας και το κοινό μας».


Πηγή