Survivor spoiler: «Θέλω κινητό, φαγητό και 8.000 ευρώ την εβδομάδα» – Απαίτηση βόμβα στον Ατζούν από κορυφαίο όνομα!


Survivor spoiler: «Θέλω κινητό, φαγητό και 8.000 ευρώ την εβδομάδα» – Απαίτηση βόμβα στον Ατζούν από κορυφαίο όνομα!


Διαφ.


Survivor spoiler: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από το Survivor και σχετικά με τη δομή του νέου κύκλου που αναμένεται σύντομα στον ΣΚΑΙ!

Όπως σας έχουμε ξεκαθαρίσει αρκετές φορές, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο επόμενος κύκλος θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριου του 2024 ή θα πάρει για τον Γενάρη του 2025. Το σίγουρο είναι πως δεν θα έχουμε All Star κύκλο, όμως τον γνωρίζαμε, αλλά Survivor με Διάσημους (κυρίως πρώην παίκτες) και Μαχητές. Μια μίξη επομένως.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει κάνει ήδη αρκετές επαφές. Έχει αποσπάσει θετικές απαντήσεις από Κατερίνα Δαλάκα, Σοφιάννα Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη και ένα ηχηρό όχι από τον Ηλία Γκότση. Επίσης έχει προσεγγίσει και πρωταγωνιστή από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Κάπου εδώ φυσικά να τονίσουμε ότι όποιος έχει απαντήσει θετικά δεν σημαίναι απαραίτητα πως θα μπει και στο Survivor. Αυτό θα το κρίνει ο Ατζούν όταν πάρει όλες τις θετικές απαντήσεις που θέλει!

Ωστόσο σε πολλές επαφές που έχει δεν είναι λίγοι εκείνοι που ζητούν ότι να ναι… Στην κοριολεξία. Αλλά δικαιωμά τους να ζητάνε ότι θέλουν, το θέμα είναι αν μπορεί ο Τούρκος παραγωγός να τους τα δώσει. Πράγμα πολύ δύσκολο. Ο πρώτος παράλογος είναι γεγονός…

Survivor spoiler: «Θέλω κινητό, φαγητό και 8.000 ευρώ την εβδομάδα» - Απαίτηση βόμβα στον Ατζούν από κορυφαίο όνομα!

Survivor spoiler: Ποιος παίκτης ζήτησε… απίστευτα πράγματα για να μπει στο επόμενο Survivor!

Μια από τις επαφές που είχε ο Ατζούν ήταν και ένα παίκτη θρύλο του Survivor, που ακούστηκε πολύ ότι θα μπει στο Survivor All Star αλλά τελικά και τότε είχε απαντήσει αρνητικά. Πλέον φαίνεται πως θα ήθελε να επιστρέψει αλλά οι απαιτήσεις κρίνονται τουλάχιστον παράλογες.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Athensmagazine.gr, ο παίκτης αυτός (που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ακόμα το όνομά του) ζήτησε από τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει μέσα στο παιχνίδι κινητό τηλέφωνο, εξασφανισμένο φαγητό (αλλά σε ποσότητα που θα μπορεί να χάνει και κιλά για να μην φαίνεται προς τα έξω η εικόνα) αλλά και… 8.000 ευρώ! Και «κερατάς και δαρμένος» δηλαδή ο Ατζούν αν δεχτεί, πράγμα όμως που αποκλείεται.

Όπως και να έχουμε το θέμα είναι πως έχουμε πολλά ακόμα να ακούσε από τα παρασκήνια γύρω από το επόμενο Survivor. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr….


Πηγή