Αποκάλυψη ΣΟΚ για Κολωνό: Κατάθεση για κακοποίηση και άλλου ανήλικου κοριτσιού παρουσία της 12χρονης! (Video)


Αποκάλυψη ΣΟΚ για Κολωνό: Κατάθεση για κακοποίηση και άλλου ανήλικου κοριτσιού παρουσία της 12χρονης! (Video)


Διαφ.


Σήμερα το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή τα 4 πρόσωπα που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Τα τέσσερα άτομα συνελήφθησαν ύστερα από σχετικά εντάλματα του 14ου τακτικού ανακριτή, ο οποίος χειρίζεται τη νέα δικογραφία που σχηματίστηκε για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της ανήλικης στον Κολωνό.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια, καθώς είχε επιχειρήσει μέσω άσεμνων μηνυμάτων να συναντηθεί με ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία που αφορά γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο και είχαν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

Αποκάλυψη ΣΟΚ για Κολωνό

Η 12χρονη του Κολωνού κατέθεσε πως ο βασικός κατηγορούμενος κακοποίησε και άλλο ανήλικο κορίτσι παρουσία της, με τον δικηγόρο του να τοποθετείται για την αποκάλυψη.

«Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και π@ρν@γραφίας!» – Αποκαλύψεις “φωτια” για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Με αφορμή τις τέσσερις νέες συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση σ@ξου@λικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης μιας 12χρονης από τον Κολωνό, η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου μίλησε στην ΕΡΤ για τις νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

Αποκαλύψεις “φωτια” για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό

«Αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος. Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και π@ρν@γραφίας και έχει δρόμο» δήλωσε στην εκπομπή «Νewsroom» η δικηγόρος της ανήλικης που έχει αναγνωρίσει και καταγγείλει 34 εμπλεκόμενους σε αυτή την φρικιαστική υπόθεση που ακόμα είναι σε εξέλιξη.

«Δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Εικάζω ότι οι τελευταίες συλλήψεις είναι αποτέλεσμα της τελευταίας κατάθεσης και της αναγνώρισης που ακολούθησε. Θεωρώ ότι είναι από αυτούς που αναγνώρισε το παιδί» ανέφερε στην ΕΡΤ η κ. Ταραχοπούλου.

Μιλώντας για την υπόθεση που δεν λέει να τελειώσει η νομικός επισήμανε ότι η ανήλικη δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. «Συνεχώς υποβάλλεται σε καταθέσεις, Ανακαλεί συνεχώς νέα πρόσωπα και ζητάει μόνη της να τα υποδείξει και να τα πει γιατί θέλει να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που της έκαναν ό,τι της έκαναν» δήλωσε προσθέτοντας ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια η ανήλικη που έπεσε θύμα συστηματικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.


Πηγή