Survivor All Star: Πικραμένη η Μαριαλένα με το Βασάλο – «Δεν με ανέφερε πουθενά…»


Survivor All Star: Πικραμένη η Μαριαλένα με το Βασάλο – «Δεν με ανέφερε πουθενά…»


Διαφ.


Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το Survivor All Star και λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του ανέφερε πως θέλει να δει νικητή του ριάλιτι είτε την Σταυρούλα Χρυσαειδή είτε τον Σάκη Κατσούλη. Το γεγονός πως δεν υπήρξε καμία αναφορά στο πρόσωπό της, πίκρανε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού οι δυο παίκτες έκαναν στενή παρέα επί 5,5 μήνες.

«Με στενοχώρησε που δεν με ανέφερε πουθενά στο τέλος. Ήταν λες και κράτησε πικρία. 5,5 μήνες εδώ ρε φίλε, έχουμε φάει ψωμί κι αλάτι, έχουμε περάσει από τα πιο δύσκολα από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα, δεν έχουμε αλλάξει ποτέ ομάδα και δεν έκανες μία αναφορά σε εμένα;» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Λογικά κατάλαβε ότι το κοινό είναι αγωνιστικό από ό,τι κατάλαβα, ότι τους αρέσουν τα αγωνίσματα οπότε λέει ας πω τους καλύτερους παίκτες στα αγωνίσματα. Για να τους ανεβάσει. Είπε ότι θέλει να το πάρει ο Σάκης κι ενδεχομένως να του έσκασε αυτό που έγινε μεταξύ μας όταν τον είχα ψηφίσει και δεν ήθελε να αναφερθεί σε εμένα κάπως. Στενοχωρήθηκα, μου πέρασε, θέλω να είναι καλά και θα τα πούμε έξω» κατέληξε η παίκτρια σχολιάζοντας την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Δείτε το βίντεο

Survivor All Star: Σε σοκ η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου – «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί ήξερα…»

Survivor All Star: Σε σοκ η Σταυρούλα με την αποχώρηση του Βασάλου από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς, όπως δήλωσε η ίδια, στεναχωρήθηκε πάρα πολύ.

Η απρόσμενη αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου από το Survivor αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες.

«Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος κι ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Όταν άκουσε το όνομά του, δεν το πίστεψε. Νομίζω ότι κανένας μας δεν το πίστεψε κι όλοι θεωρήσαμε ότι μας έκανε πλάκα ο Γιώργος Λιανός. Ειδικά τα υπόλοιπα παιδιά που ψήφισαν εμένα, πίστευαν ότι θα φύγω εγώ, οπότε έμειναν άφωνοι κι αυτοί. Σίγουρα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ για την αποχώρησή του και για την αντίδρασή του κι ήξερα πόσο ήθελε να φτάσει μακριά, οπότε είναι σίγουρα πολύ λυπηρό και σχολιάσαμε με τον Ηλία ότι μας λείπει ήδη η παρέα του» είπε αρχικά λυπημένη.

«Ο Κωνσταντίνος ανέφερε ότι αυτός που θέλει να κερδίσει το Survivor είναι είτε ο Σάκης είτε εγώ. Είπε ότι είναι οι καλύτεροι παίκτες κι ανέφερε συγκεκριμένα ότι είμαι η καλύτερη παίκτρια που έχει περάσει από το Survivor.

Σίγουρα με τιμά αυτό κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή γιατί δεν θα πούνε πολλοί ότι είσαι καλή παίκτρια. Είναι κάτι που πραγματικά με συγκίνησε κι ένιωσα πολύ όμορφα εκείνη την στιγμή» συνέχισε.


Πηγή