«Τελεσίγραφο» Γιάννη Καλλιάνου για τον καιρό – «Στο τέλος της εβδομάδας αλλάζουν όλα» – Ελλάδα


Καιρός Γιάννης Καλλιάνος: Μίνι καιρική «βόμβα» από τον Γιάννη Καλλιάνο στο κεντρικό δελτίο καιρού του Mega!


Διαφ.


Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε για καλοκαιρία τις προσεχείς δύο μέρες, ωστόσο από την Παρασκευή (10/3) αναμένεται να έρθουν βροχές σε πολλά σημεία της χώρας. Παράλληλα, θυμηθείτε την αναλυτική πρόγνωση της ημέρας (8/3) από την ΕΜΥ.

Αναλυτικότερα, η πρόγνωση του καιρού από τον Γιάννη Καλλιάνο στο παρακάτω βίντεο:

«Η μεταβολή που θα υπάρξει στη θερμοκρασία...» - Έδωσε το στίγμα η Χριστίνα Σούζη

Καιρός - Χριστίνα Σούζη: Καθησυχαστική για τον καιρό της ημέρας (8/3) παρουσιάστηκε η Χριστίνα Σούζη, μέσω του πρωινού ενημερωτικού προγράμματος του ΣΚΑΪ.

«Την Τετάρτη (8/3), στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πρόσκαιρα το πρωί στη Θράκη θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη, με τοπικές βροχές στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί στο Ιόνιο 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ. Η μεταβολή που θα υπάρξει στη θερμοκρασία δε θα είναι αξιόλογη», ανέφερε χαρακτηριστικά η μετεωρολόγος.

Το βίντεο με την αναλυτική πρόγνωση της Χριστίνας Σούζη:

«Ηλεκτροσόκ» Τάσου Αρνιακού: «Πολλή βροχή από το Σαββατοκύριακο και μέχρι...»

Καιρός - Τάσος Αρνιακός: Τη δική του εκτίμηση για τον καιρό των επόμενων ημερών έδωσε ο Τάσος Αρνιακός, μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Ο έμπειρος μετεωρολόγος αναφέρθηκε αρχικά στην καλοκαιρία που θα επικρατήσει μέχρι και την Παρασκεύη (10/3), που θα τη διαδεχθούν βροχές μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Παρακολουθήστε την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο παρακάτω βίντεο:

Κάτι «περίεργο» βλέπουν τα Μερομήνια τις επόμενες μέρες - Το ανησυχητικό σημάδι

Καιρός – Μερομήνια: Τέλος η καλοκαιρία. Αρχίζει το τσουχτερο κρύο. Τι δείχνουν τα Μερομήνια 2023 για τον καιρό μέχρι το Πάσχα.

Τον τρόπο που θα εξελιχθεί ο καιρός κατά τη διάρκεια του χειμώνα «προδίδει» το πρώτο δωδεκαήμερο του Αυγούστου, το οποίο είναι γνωστό ως Μερομήνια. Σύμφωνα λοιπόν με τα Μερομήνια, επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός.

Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια σε χαμηλά υψομετρικά επίπεδα ακόμα και στα πεδινά της Ελλάδας. Πώς θα είναι οι συνθήκες τη Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα; Θα μας αφήσει ο καιρός να σουβλίσουμε τον οβελία;

Μερομήνια: Μάρτιος 2023

Ο Μάρτιος του 2023 αναμένεται να ξεκινήσει με επιδείνωση του καιρού. Πτώση της θερμοκρασίας με πολλές βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψομετρικά επίπεδα της Ελλάδας.

Τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου για το 2023 θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας με βροχές. Θα σημειωθούν χιονοπτώσεις – χιόνια ακόμα και σε περιοχές που βρίσκονται σε σχετικά χαμηλά υψόμετρο. Μετά τα μέσα Μαρτίου ο καιρός θα εμφανίζει μία εικόνα με συνεχόμενη κακοκαιρία. Βαρυχειμωνιά με θυελλώδεις βοριάδες, παγετό και χιόνια ακόμη και στην Αττική.

Ο Μάρτιος «αποφασίζει» να μας αποχαιρετήσει με σημαντική βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου (με εξαίρεση μία ημέρα ενδεχομένως με αρκετή βροχή). Ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η παρέλαση της 25ης Μαρτίου (εθνική εορτή) θα γίνει με πολύ καλό καιρό.


Πηγή